Arvika Golfklubb

Arvika Golfklubb  ligger i Värmland bare 4 mil unna norskegrensen, mellom Kongsvinger og Karlstad.

Den populære 18-hullsbanen på Arvika Golfklubb åpnet for spill i 1990. Den er en lett kupert parkbane som er tegnet av banearkitekten Nils Sköld.

Banebeskrivelse

18-hullsbanen på Arvika GK bringer spilleren gjennom et typisk frodig Värmlandsk naturlandskap. For nybegynnere er den midt i blinken, men den har også tekniske utfordringer i bakhånd for mer erfarne spillere. Tilhører du den siste kategorien, så regn med at de fleste køllene i baggen får svingt seg.

Banen er åpen med brede fairways, og den som ikke holder seg på den smale sti kan havne i fairways på hull som går parallelt. Noen få av greenene er ondulerte. Hull 16 er banens vanskeligste, fordi det er et langt par 4 hull der utslaget avgjør hele scoren. Signaturhullet er hull 4, et par 4 hull med bred fairway som er rammet inn av bunkere. Også her teller utslaget stort.

Miljø og treningsfasiliteter

Arvika Golfklubb rommer både 18-hullsbane, puttinggreener, drivingrange, restaurant og proshop. Proshopen har et bredt utvalg av utstyr, klær og køller, og tilbyr deilig mat og drikke.

Arvika er kjent for sine markedsdager og loppemarkeder der en gjør røverkjøp. Byen fikk bystatus i 1911, og det merkes på det store utvalget av antikviteter fra distriktet som fins i forretningene. Hver sommer og høst arrangeres store antikk- og samlermesser som tiltrekker seg folk på jakt etter kupp.

Overnatting

Arvika Golfklubb tilbyr golfpakke med greenfee og overnatting i samarbeid med flere hotell i nærheten.

 

Book bane, innhent tilbud, se golfpakker og les mer om golfklubben her

Fakta om Arvika Golfklubb

  • Par 72.
  • Tee 59: 5900 meter
  • Tee 56: 5675 meter
  • Tee 52: 5200 meter
  • Tee 48: 4860 meter

Arkitekt: Nils Sköld

Greenfee: Høysesong 17.6-18.8. Senior 340,- kr, junior 170,- kr.

Sesong: Mai-september.

Adresse: Kingselviken, 671 25 Arvika

Tlf: 0046-570 541 33

E-post: info@arvikagk.com

Hjemmeside: www.arvikagk.com

Veibeskrivelse

Letteste veien når du kommer kjørende fra Norge, er å ta avkjøring ved enten Askim/Töcksfors eller Eidskog/Charlottenberg. Golfklubben ligger cirka 1 mil fra Arvika sentrum om du kjører i retning Karlstad på riksvei 61.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.