Hammarö Golfklubb

Hammarö Golfklubb byr på en variert og spennende 18-hullsbane som har meget lang sesong takket være beliggenheten ved Vänern.

Det er den anerkjente banearkitekten Sune Linde som fikk oppdraget med å utnytte det opprinnelige naturlandskapet maksimalt – hvilket han definitivt gjorde.  

 

Banebeskrivelse

Hammarö Golfklubb har praktfull beliggenhet ved Vänern i Värmland, og 18-hullsbanen åpnet i 1991. Banen ligger i lett kupert terreng med en herlig miks mellom park- og skogsbane og en håndfull spennende platågreener. De første 13 hullene er omkranset av høyreist furuskog, hvilket er et klart kjennetegn på den värmlandske naturen. De naturlige hindrene maner spilleren til å finne balansen mellom krefter og strategi. I 2006 gjennomgikk banen visse forandringer, og hull 18 ble omgjort til et par 4 hull. Med en lengde på 360 meter fra gul tee og 320 meter fra rød tee i tillegg til innspill over vann, får runden en mektig, uforglemmelig avslutning.

 

Miljø og treningsfasiliteter

I tillegg til 18-hullsbanen tilbyr Hammarö Golfklubb også en 8-hulls korthullsbane med lengde på 45-95 meter som egner seg godt til trening på nærspill. Minst èn spiller må inneha grønt kort. I tillegg har klubben en proshop, 2 treningsgreener, et eget treningsområde med bunkere og greener samt drivingrange og en koselig kro med dagens lunsj og à la carte.

 

Overnatting

Hammarö Golfklubb har oppstillingsplasser for bobiler og campingvogner rett ved siden av banen. I tillegg samarbeider klubben hoteller i sentrum av Karlstad.


Book bane, innhent tilbud, se golfpakker og les mer om golfklubben her

Fakta om Hammarö Golfklubb

Par 71.

Hvit tee: 6035

Gul: 5655 meter
Rød: 4840 meter

 

Arkitekt: Sune Linde

 

Greenfee: Høysesong 400,- kr

 

Sesong: Høysesong fra 11.juni-21 september.

 

Adresse: Barrstigen 103, 663 91 Hammarö

Tlf: 0046- 054-52 26 50

E-post: info@hammarogk.se

Hjemmeside: www.hammarogk.se

 

Veibeskrivelse

Fra Karlstad kjøres vei 236 sørover cirka 7 kilometer mot Skoghall/Hammarö. Ta til venstre mot Rud i den første rundkjøringen og følg deretter skilt mot Golfbanen. Det er skiltet fra sentrum av Skoghall.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.