Vasatorp Golfklubb

Vasatorp Golfklubb

Rett utenfor Helsingborg finner du 54 golfhull på fire baner for alle typer av golfspillere.

Det er mye å oppleve i nærområdet og Vasatorp holder høy internasjonal klasse og har en avslappende atmosfære.

Banebeskrivelse

Tournament Course, altså Vasatorps Golfklubb sin mesterskapsbane, ble innviet år 2008. Her har banearkitekten Arthur Hills/Steve Forrest & Associates sørget for utpreget linkskarakter. Banen har 6 tees per hull, og strategien må naturligvis endres alt ettersom hvilken tee en spiller fra. Banen måler 6700 meter fra bakerste tee, og ble kåret til Sveriges 3. beste golfbane i 2010 av Golf Digest.

Gamla Banan er en klassisk, britisk parkbane som har gjennomgått endringer. Den reåpnet i 2013 under navnet Classic Course. Banearkitekter er Thure Bruce, Åke Persson, Hans Fock og Steve Forrest.

Allé bana er en 9-hullssløyfe som byr på både skogshull og åpent landskap. Smart plasserte bunkere, interessante innspil og flere vannhinder er bare noe av det som møter spilleren. Stefan Nilsson og Hans Fock er banearkitekter.

Västra nian er en 9-hullsløyfe med par 29 som egner seg perfekt til å trene på nærspillet. Stikkord er svakt ondulerte, men ekstremt raske greener. En av dem er en kopi av greenen på hull 14 på Augusta National. Banearkitekt er Ove Sellberg.

Miljø og treningsfasiliteter

Om du vil oppleve svensk golf på sitt beste, er Vasatorp Golfklubb et must å reise til. Golfanlegget er komplett, og rommer treningsområder, velutstyrt golfbutikk og restaurant i tillegg til de velpleide banene. Ved kjøp av greenfee til Gamla Banan eller TC fås fritt spill på 9-hullsbanen Västra 9:an ved ledig starttid. Bestilles samme dag i resepsjonen. Starttid kan bestilles mer enn 14 dager i forvei.

Overnatting

Vasatorps Golfklubb samarbeider med en rekke hotell rett i nærheten. Se golfklubbens hjemmeside for mer informasjon.

Fakta om Vasatorp Golfklubb

 

Gamla Banan

Par 72.

Arkitekt: Steve Forrest.

 

Tournament Course

Par 72.

Arkitekt: Arthur Hills/Steve Forrest & Associates

 

Allébanan

Par 36.

Arkitekt: Stefan Nilsson/Hans Fock.

 

Västra 9:an

Par 29. Pay & Play.

Arkitekt: Ove Sellberg.

 

Greenfee:

TC : Fra  650 SEK

Gamla Banan :  Fra 430 SEK

TC og Gamla Banan kombinasjon: Fra 950 SEK

Sesong: Mars-oktober

Adresse: Vasatorps Allé, 253 54 Mörarp
Tlf: +46 42 23 50 58

E-post: info@vasatorpsgk.se

Hjemmeside: www.vasatorpsgk.se

 

Veibeskrivelse

Fra Malmø/Gøteborg (E6):
Kjør E6, og ta av ved avkjørsel 29 mot Vasatorp, Helsingborg Östra. Følg deretter skilting til Vasatorps GK.
 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.