Fjällbacka Golfklubb

Fjällbacka Golfklubb kan friste med sommergreener og grønne fairways nesten 12 måneder i året. Banen har semi-seaside karakter og vann er på spill på 11 av hullene.

Banebeskrivelse

Banen på Fjällbacka GK har semi seaside karakter, og den kan skape assosiasjoner til linksgolf ettersom nærheten til havet gjør at vinden er en av utfordringene. I tillegg bidrar raske greener til at ballen ofte må rulle inn for å sitte. Vann er i spill på elleve av hullene, og allerede på hull 1 må spilleren slå over elven der den munner ut i havet.

 

De raske greenene gjør at presisjon premieres gjennom hele runden. Terrenget er relativt flatt, og det inviteres ofte til lange utslag hvor en får testet om driveren sitter som den skal. I tillegg snor banen seg gjennom et herlig naturlandskap, og flere hull går langs den vakre Anråselven.

 

Miljø og treningsfasiliteter

Fjällbacka GK ble etablert i 1965, og de første 9 hullene åpnet for spill i 1967. 18-hullsbanen åpnet i 1973, og i 2005-2006 fikk samtlige greener USGA standard. Renoveringen har gjort at banen kan holde åpent betydelig lenger, og heller ikke har problem ved store nedbørsmengder. Klubben tilbyr drivingrange, fine treningsområder, proshop og restaurant.
Skjærgårdssamfunnet Fjällbacka ligger rett i nærheten, og det er her handlingen legges til i Camilla Läckbergs krimromaner. Benytt sjansen til å delta på guidede turene og opplev gatene, bygningene og stedene hun skriver om!

 

Overnatting

Fjällbacka Golfklubb tilbyr golfpakke med overnatting i samarbeid med flere hotell i nærheten. Se hjemmeside for mer informasjon.

 

Golfpakker og tilbud samt mer informasjon om Fjällbacka Golfklubb finner du her

Fakta om Fjällbacka Golfklubb

Par 71.

Hvit tee: 5894 meter
Gul tee: 5664 meter
Blå tee: 5317 meter
Rød tee: 4871 meter

 

Arkitekt: Erik Röhss & Susanna Gustafsson

 

Greenfee: Høysesong juli/august, senior/junior, 500,-/250,- kr alle dager.

 

Sesong: April-oktober.

 

Adresse: Långö Rörvikarna 1, 457 41 Fjällbacka

Tlf: 0046- 0525-311 50

E-post: fjallbacka.gk@telia.com

Hjemmeside: www.fjallbackagk.se

 

Turistinfo: Vest-Sverige

 

Veibeskrivelse

Fra Oslo

Kjør E6 sørover forbi Strømstad. Ta til høyre ved skilting til Grebbestad. Følg riksvei 163 mot Fjällbacka til du ser skilt ”Fjällbacka Golfklubb”

 

GPS

Latitude: 58.61591

Longitude:11.290308

 

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.