Gullbringa Golf & Country Club

Litt over en mil unna idylliske Marstrand ligger Gullbringa Golf & Country Club. Fra oppstarten i 1967 og fram til i dag har stedet utviklet seg til å bli en klassisk golfklubb som tilbyr totalt 27 hull.

Banebeskrivelse

Det som først og fremst karakteriserer banen på Gullbringa er at den er utfordrende og meget velpleid. Golfklubben byr på tre 9-hullsbaner, hvorav en er parkbane, en er skogsbane og den siste er en kombinert park- og skogsbane. Sløyfene kombineres vekselvis med hverandre, med den konsekvens at en 18-hullsrunde på Gullbringa Golf & Country Club aldri blir rutinemessig, selv ikke for medlemmene.

 

I tillegg til banenes særegenheter kommer vanskelighetsgraden på hullene. Ingen av dem er like, og banen er designet med tanke på at spilleren kontinuerlig utvikler seg gjennom å søke utfordringer.

 

Miljø og treningsfasiliteter

Som greenfeegjest på Gullbringa har man tilgang til alle treningsområder. Det fins drivingrange med noen plasser under tak, tre treningsgreener og et pitchområde med bunkere på plass. Gullbringa Golf & Country Club er kjent for å være et sted der både profesjonelle og nybegynnere trives.

Restauranten serverer to forskjellige retter hver dag. Golfklubben har et svømmebasseng på området som alle har tilgang til, og på øya Marstrand en mil unna fins noen av den svenske vestkystens mest berømte badeklipper.

 

Overnatting

Gullbringa Golf & Country Club samarbeider med flere hotell rett i nærheten –  også i Gøteborg. Se klubbens hjemmeside for mer informasjon.


Golfpakker, innhenting av tilbud, kontaktskjema og mer informasjon fra golfklubben finner du her.

Fakta om Gullbringa Golf & Country Club

Par 71.

Gul tee:  5535 meter
Rød tee: 4769 meter

 

Arkitekt: Douglas Brasier

 

Greenfee: Hverdager 400,- kr. Helger/helligdager 500,- kr.

 

Sesong: April- oktober

 

Adresse: Kulperödsvägen 6, 442 95 Hålta

Tlf: 0046-303 22 71 61

E-post: kansli@gullbringagolf.se

Hjemmeside: www.gullbringagolf.se

 

Veibeskrivelse

Nærmeste tettsted er Kungälv (14 kilometer) og Marstrand (12 kilometer). Hvis du kjører E6, så ta vei 168 fra Kungälv mot Marstrand. Etter 14 kilometer er det en avkjørsel på venstre side som er merket med "golfbana" og Gullbringa GCC sitt klubbmerke – et grønt firkløver. Følg veien forbi korthullsbanen og frem til klubbens parkering.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.