Hills til nye høyder

Hills til nye høyder

I 2014 var det åpning for Nye Hills Golf & Sports Club i Gøteborg. Ytterlige endringer i designet i 2015 skal gjøre den mer populær blant et bredere publikum.

Europatour-spiller inn på eiersiden

Hills Golf & Sports Club er designet av Arthur Hills og Steve Forrest og åpnet i 2004. Den gangen tok banen bokstavelig talt pusten fra de som prøvde seg – ordet Hills beskriver terrenget perfekt. Men etter at Europatour-spilleren Johan Edfors gikk inn på eiersiden ble designet endret. I 2014 var det premiere for fire nye hull, to ombygde hull, samt smalere hull og mindre rough på enkelte steder. I tillegg kom det ny backtee på hull 1 og en 1300 m2 stor puttinggreen, alt i regi av Edfors.

– Jeg har alltid ment at Hills er en veldig bra bane som har potensiale til å bli fantastisk. Den har imidlertid vært for tøff for vanlige golfere. Nå er den endret – uten at den har blitt mer lettspilt for oss tourspillere. Målet er å få plassert Gøteborg og Hills på det internasjonale golfkartet, samt å tiltrekke oss flere middels gode spillere, sier han i en pressemelding på klubbens hjemmeside.

Sveriges beste år 2017?

Etter reåpningen sommeren 2014 fortsatte arbeidet med å forbedre banen under vinteren og våren 2015. Visse endringer på hull 4, 7, 8, 16 og 18 er utført. Neste steg i prosessen er totalrenovering av samtlige 33 greenbunkere med teknikken ”capillary concrete”. Mats Sterner, VD på Hills Golf & Sports Club, sier:

– Endringene vil bidra til en forsterket golfopplevelse for dem som besøker oss. Visjonen er helt klart å levere Sveriges beste golfopplevelse i 2017.

Mer info: www.hillsgolfclub.se


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.