Meny Søk
Hjem Baner

Baner

Jæren GK: Klubben må være et kult sted å henge

Det har blitt nesten dobbelt så mange juniorspillere i Norge de to siste sesongene. Vi har pratet med tre av klubbene som har mer enn seksdoblet (!) antallet juniormedlemmer om hva som har vært deres suksessoppskrift.  Les også: Eventyrlig juniorvekst: – Klubbene må tilpasse seg de unge, ikke omvendt! Jæren Golfklubb i Rogaland klart å […]

Ny front på Tyrifjord: – Bygger for fremtiden

Stadig flere klubber utnytter den økonomiske tryggheten golfboomen har gitt, til å oppgradere sine anlegg. For Tyrifjord GK betyr det at de endelig kan satse stort på å modernisere banen.

Eventyrlig juniorvekst: – Klubbene må tilpasse seg de unge, ikke omvendt!

Det har blitt nesten dobbelt så mange juniorspillere i Norge de to siste sesongene. Vi har pratet med tre av klubbene som har mer enn seksdoblet (!) antallet juniormedlemmer om hva som har vært deres suksessoppskrift.

– Golf kan aldri gjøres for lett for dem som slår kort

Holtsmark Golf vil senke terskelen for at nye golfere skal prøve seg på hovedbanen. Nå har de satt i gang et stort teested-prosjekt for å gi flere spillere mulighet til å mestre den.

Ventetiden over – endelig ble det innegolf på Sola

Det er travle dager på Sola GK. I helgen hadde klubben sin etterlengtede åpning av den nye innendørssenteret, og lørdag åpner det nye klubbhuset på Solastranden.

Hedret som Norges beste bane for syvende gang

Gjestespillere og medlemmer har atter en gang stemt frem Kongsvingers GK som Norges beste golfbane under prisutdelingen World Golf Awards.

Stor oversikt: Her kan du spille simulatorgolf!

Golfbanene begynner å stenge i store deler av landet, men fortvil ikke. Det er mange steder du kan holde svingen ved like i vinterhalvåret.

Etter skredet

De mistet tre hull da katastrofen rammet bygda, og borte ble også veien, medlemmer og gjestespillere. Men sammen er de frivillige kreftene i Gjerdrum GK i ferd med å vinne folk og hverdagen tilbake.

Lofoten og Kongsvinger hylles i prestisjekåring

Golf World kårer Lofoten Links til Nordens beste golfbane og den sjette beste banen i Fastlands-Europa.

Populær golfbane kan forsvinne: – En svært viktig rekrutteringsarena

Ballerud GK er en av Norges største golfklubber og blant Golf-Norges viktigste rekrutteringsarenaer for barn og unge. Nå kan golfbanen bli omregulert.

1 2 7