Meny Søk
Hjem Baner

Baner

Presse-NM tilbake på nye Tyrifjord GK

Alle mediefolk, nye og gamle, inviteres nå til Presse-NM på nyrenoverte Tyrifjord Golfklubb. Men skynd deg før fristen utløper.

Lofoten Links topper kåring av Europas råeste baner

Anerkjente Golf World har rangert de 100 banene i Europa med høyest X-faktor. Den suverene vinneren er norsk.

Nå kan du bli nabo til en av de beste i Nord-Europa

Boligene til Borgen Vest reises nærmest vegg i vegg med golf-mekkaet Miklagard Golf. Her ligger alt til rette for å nyte livet både med og uten golfkølle.

Hovland-besøk ga ny banerekord i Lofoten

Begge gikk seirende ut av «duellen» da to av Norges største golfkjendiser møttes til dyst.

Ute etter linkspreg? Prøv årets NM-bane!

Hva venter Norges beste damer og herrer i årets NM på Gamle Fredrikstad? Vi dro til gamlebyen for å finne svar.

Har man endelig klart å knekke vinterskade-koden?

Flere klubber på Østlandet har slitt med forholdene etter en trøblete vinter. For klubbene som har vært med i «ICE-BREAKER»-prosjektet, har historien derimot vært en helt annen.

Jæren GK: Klubben må være et kult sted å henge

Det har blitt nesten dobbelt så mange juniorspillere i Norge de to siste sesongene. Vi har pratet med tre av klubbene som har mer enn seksdoblet (!) antallet juniormedlemmer om hva som har vært deres suksessoppskrift.  Les også: Eventyrlig juniorvekst: – Klubbene må tilpasse seg de unge, ikke omvendt! Jæren Golfklubb i Rogaland klart å […]

Ny front på Tyrifjord: – Bygger for fremtiden

Stadig flere klubber utnytter den økonomiske tryggheten golfboomen har gitt, til å oppgradere sine anlegg. For Tyrifjord GK betyr det at de endelig kan satse stort på å modernisere banen.

Eventyrlig juniorvekst: – Klubbene må tilpasse seg de unge, ikke omvendt!

Det har blitt nesten dobbelt så mange juniorspillere i Norge de to siste sesongene. Vi har pratet med tre av klubbene som har mer enn seksdoblet (!) antallet juniormedlemmer om hva som har vært deres suksessoppskrift.

– Golf kan aldri gjøres for lett for dem som slår kort

Holtsmark Golf vil senke terskelen for at nye golfere skal prøve seg på hovedbanen. Nå har de satt i gang et stort teested-prosjekt for å gi flere spillere mulighet til å mestre den.

1 2 8