Meny Søk
Hjem Baner

Baner

Populær golfbane kan forsvinne: – En svært viktig rekrutteringsarena

Ballerud GK er en av Norges største golfklubber og blant Golf-Norges viktigste rekrutteringsarenaer for barn og unge. Nå kan golfbanen bli omregulert.

Kløfta-løftet

Snoren til det storslagne hotellet er klippet, og oppgraderingen av golfbanen er helt på oppløpssiden. Under denne ukens NM vil Norges-eliten endelig få brynet seg på «nye» Miklagard for første gang.

Slik får de plass til enda flere spillere: «Hvorfor gjør ikke alle dette?»

Golfboomen i Norge har tvunget golfklubbene til å omstille seg for å sikre flere spillere tilgang til ledige starttider.

– Må smi mens jernet er varmt

Erik Holmen i Grini GK har ikke plass til flere medlemmer. Likevel tilbyr han gratis sommerkurs og medlemskap ut sesongen for barn og unge i nærmiljøet.

– Bygg bedre treningsområder!

Er det behov for flere baner i Golf-Norge? Pål Melbye, anleggsansvarlig i NGF, sier en satsing på bedre treningsfasiliteter kan være riktig vei å gå for klubber hvor det er trangt om plassen på banen.

Dette er golfbanearkitektens løsning på «golfboomens bakside»

Den nye golfboomen i Norge har ført til kamp om starttidene. Svein Drange Olsnes, Norges eneste aktive golfbanearkitekt, har flere forslag til hva klubbene kan gjøre for å fordele det enorme påtrykket av spillere på banene.

– Alle skal få være den de ønsker å være!

Primus motor Leif Eggen og 20 kompiser lyste nylig opp Stjørdal Golfklubb i det han omtaler som Norges første «pride-golfturnering». Nå drømmer han om at arrangementet skal bli landsdekkende.

Samlet hundrevis av golfere for niende år på rad

Norges største klubbturnering? I helgen var hele 510 konkurranselystne golfere i aksjon i Melands niende utgave av Karsten Memorial Ping Tournament.

Slik er de nye korona-lettelsene

Det er den enkeltes ansvar at alle kan spille trygt.

Her kommer Golfjentene: – Vil bli like mange som gutta

I dag feires Women´s Golf Day over hele verden. Golf-Norge markerer dagen ved å rulle ut sin nye storsatsing for jentene.

1 2 6