Blogg

Baylor-bjørnens bekjennelser

Det er en enorm lettelse å spille god golf igjen, men min påstand om at kvinner er merkelige vesener står jeg fortsatt fast på, blogger Joakim denne gangen.

For øyeblikket befinner jeg meg i Burlington, Iowa hvor årets første turnering utspiller seg for Baylor-bjørnene og 14 andre skoler fra forskjellige deler av De Forente Stater.
Etter noen dager med lyn, torden og bøttevis med regn kom vi omsider i gang med shotgunstart på den første runden i går. At banen var våt og været uggent satte selvfølgelig en liten demper på stemningen, men dette må man som kjent bare tåle når man driver med utendørsidrett.
I det minste viste det seg at de ruskete forholdene passet spillet mitt godt. Etter tre birdies på rappen tidlig på runden var det stille og rolig en stund, før jeg slo et av dagens beste slag på banens hull 16, et kort par 4-hull.
Et fløyelsmykt balltreff med pitchingwedgen sendte min Titleist 1 i en vakker bane rett mot flagget, noe som ironisk nok skulle vise seg å bli et problem. Sammenstøtet med pinnen sendte ballen min ut på feil side av greenen til en dårlig lie og jeg måtte notere meg for en råtten bogey, som før øvrig ble dagens eneste. Selvfølgelig veldig kjedelig, men jeg kom tilbake med to birdies på veien hjem og skrev til slutt under på 68 slag, fire under par.
Det holder til en delt tredjeplass både individuelt og som lag, forhåpentligvis kan vi holde det gående og sette sammen en respektabel opptreden til slutt. Turneringen spilles over 54 hull og avsluttes på tirsdag, så hva det endelige resultatet blir for meg og resten av gutta gjenstår enda å se.
Uansett hva utfallet blir kan vi alle fall konkludere med at det har vært en morsom uke her på Pzazz! Resort, som kan tilby både go-kart, casino, badeland, bowling og andre barnsligheter.
Med tanke på hva som venter når vi er tilbake i Texas burde jeg kanskje tilbragt mer tid med mine elskverdige skolebøker, men dette får jeg heller ta konsekvensen av senere. Én stor prøve på onsdag og to på torsdag gjør utvilsomt hjemkomsten mindre fornøyelig, men jeg skal nok klare å løse det på en dugelig måte også denne gangen.
Når det gjelder den eksotiske nabojenta og andre personlige anliggender vet jeg ikke helt hva jeg skal tro, men mine tidligere påstander om at kvinner er merkelige vesener står jeg fortsatt fast på. Hva fremtiden bringer på denne fronten stiller jeg meg helt uvitende til, så jeg får bare vente og se hva som skjer og ta det hele med knusende ro. Å basere tanker og forventinger på sunn fornuft er i alle fall bare å glemme når det er damer inne i bildet..
Må innrømme at det er en enorm lettelse å spille normal, god golf igjen. Selv om det kanskje ikke er sunt lar man ofte resultatene på banen påvirke humøret, så etter min lange periode med ”hakking” tidligere denne sesongen er det deilig å endelig være tilbake.
Nå må jeg rette fokus mot studier og mitt ærlige forsøk på å vinne en golfturnering, men jeg kommer sterkt tilbake med nye skriblerier neste mandag. Følg med!
Skulle utfallet av turneringen være av interesse, finnes livescore på www.golfstat.com og øvrig dekning på www.baylorbears.com.
Ha en strålende uke!
Joakim Mikkelsen er landslagsspiller og collegestudent ved Baylor University i Waco, Texas. Hver mandag blogger han for Norsk Golfs lesere.

Bb

Flere bloggposter fra Joakim Mikkelsen

Se våre blogger