Blogg

Titleist SM5

ÅRETS WEDGE?: Titleist Vokey SM5 ble lansert i 2014, og var dermed ikke med i utstyrstesten 2015.

Utstyrstestens utvalg

Hva skjer med produsenter som har lengre levetid på produktene? Hvorfor uteble noen av de mest populære køllene fra årets utstyrstest?

Det har kanskje slått deg at noe mangler i testene våre. Titleist jern og wedger, Wilson Staff M3, Callaway Mack Daddy 2 wedger og sikkert mange andre. Felles for disse er at de ble lansert og kom for salg i 2014 eller tidligere.

Vi tok en beslutning på at utstyrstesten skulle omfatte årets nye køller. Det er nok litt urettferdig mot produsentene som har 2-års syklus. Dette gjelder i stor grad Titleist og deres SM5 wedge. Den er fremdeles helt i toppen, selv om Ping Glide er årets wedge. Nevnte Mack Daddy 2 er også aktuell for en topplassering.

Callaway Mack Daddy 2

Bør vi ta med disse køllene i testen? Eller i det minste ta med inntrykkene og tallene fra i fjor og inkludere dem i regnestykket når vi kårer en vinner? Da blir det naturlig å kalle noe “markedets beste” for inneværende år.

Neste uke kommer vår vurdering der vi inkluderer alle eksisterende modeller. Vil Ping Glide fremdeles være på topp i wedgekategorien når den får konkurranse fra SM5 og MD2? Det er jammen ikke sikkert.

Hvilke køller savner dere og mener vi må inkludere i vår totalvurdering?


Christian Furu

Christian Furu

Les flere av mine artikler.

Christian Furu er utstyrsekspert i Norsk Golf.


Flere bloggposter fra Christian Furu

Se våre blogger