Blogg

Tiger - hva skjer?

SKJØR: Tiger Woods måtte trekke seg fra Torrey Pines. Årsak? Vondt i rompa! (Foto: Getty Images)

Tiger - hva skjer?

Det største navnet i golf, noensinne, tar nå pause på ubestemt tid. Nyheten slo ned som en bombe, men vi som følger ham tett ble ikke så overrasket.

Det var ubeskrivelig vondt å kommentere to uker på rad på Viasat Golf hvor Tiger skulle vise at det er han som skal være den som har mulighet til å utfordre Rory McIlroy. Det ble en gigantisk nedtur!

Tiger ble støl i rompa faktisk (!) og måtte til slutt trekke seg fra favoritturneringen på Torrey Pines. Selv fikk jeg smerter i mage, hæler, hår etc, samt dårlig nattesøvn. Det får jeg av å se og kommentere den beste gjennom tidene slite så til de grader.  Takk for den Tiger, men det er jo bare fordi jeg er et så ekstremt stort fan og bryr meg deretter.

Det eneste som skilte Tiger fra en hobbygolfer var de vanvittige lengdene fra tee, men der ligger også nøkkelen. Svingen ser bedre ut enn på flere år, nå er det plutselig nærspillet og det mentale som er det store problemet.

Klarer Tiger å få orden på dette?

Jeg svarer med et stort rungende: JA!

Han må bare få strammet noen skruer og muttere under Nike-capsen.

Kjetil Andre Aamodt sa til meg at nå må Tiger slutte å løfte på Lindsey Vonn fordi disse alpinkroppene veier for mye. Takk for innspillet, Kjetil, det enkleste er ofte det beste.

Alle må i kjelleren en eller flere ganger. Tiger er lengst inne i en potetkjeller nå, og der er det mørkt. Han kommer tilbake, men han må nok være litt mer ærlig og si til seg selv og alle at akkurat nå har han et mentalt problem. Jo før han innser det, desto bedre.

Phil Mickelson er sikker på at Tiger kommer tilbake. Vi er vel alle enige om at han vet hva han snakker om.

Per nå er det Rory McIlroy som redder golfsporten. Han er ekstrem, og uten skader vil han kunne dominere ”så lenge han ønsker”. Og alle liker å se utøvere så ekstremt dyktige. Hvem kan eventuelt utfordre i årene som kommer? Mitt svar er Tiger Woods!

Jeg tror Tiger stiller i The Masters 9-12 April 2015, og da kan alt skje!

Mvh.​ Per Haugsrud


Per Haugsrud

Per Haugsrud

Les flere av mine artikler.

Per Haugsrud er kommentator i Viasat Golf, og blogger for norskgolf.no. Tidligere spiller på European Tour.


Flere bloggposter fra Per Haugsrud

Se våre blogger