Etter å ha brukt mer tid de siste ukene på faktisk å trene på styrkene av spillet mitt, har jeg begynt å føle at ting er på vei til å falle litt mer på plass.

Mange mener at man bør bruke mest mulig tid på å trene på svakhetene sine, rett og slett fordi det er der det største forbedringspotensialet ligger.

Dette er jeg forså vidt veldig enig i, men jeg tror fortsatt ikke man skal glemme viktigheten av å trene på det man allerede er god på, slik at man sørger for at man til en hver tid er «sharp» også på de områdene.

Personlig har jeg derfor brukt mye tid på putting greenen, og spesielt da fokusert på kortere putter. Samtidig bruker jeg den meste av tiden på driving-rangen til å trene på det slaget jeg liker best, som helt klart er en såkalt «fade».

Dette gir meg følelsen av at jeg styrker styrkene mine ytterligere (om man kan si noe sånt), i tillegg til at det også gir en god dose selvtillit å jobbe med noe man mestrer…

Og selvtillit er aldri dumt å ta med seg når man skal ut i verden og konkurrere mot eldre og langt mer erfarne proffer!

Det faktumet at jeg falt 25. plasser på resultatlisten i helgen etter å ha «skutt» totalt +2 på en bane med smale fairways, tjukk rough, og lynraske greener, bekrefter vel bare at nivået der ute er høyt.

Så det er bare å finne sin vei, tro på den, og fortsette å jobbe på om man skal ha noen som helst ambisjoner om å komme seg opp på øverste nivå!

Til tross for at det «bonde»-hotellet vi bodde på forrige uke kunne tilby gjestene både ponny-ridning, ku-melking, og en tv på rommet uten kanaler, hadde de dessverre ingen utpregede gymfasiliteter.

Derfor ble det lite styrketrening forrige uke, noe jeg har gleden av å ta igjen for denne uken..
Etter to tunge styrkeøkter både tirsdag og onsdag, med god hjelp av Eirik Hole fra Olympiatoppen, føles det i dag som om jeg akkurat har klart å velte meg ut av «ringen» etter å ha fått ordentlig rundjuling av en dreven kickbokser!

Stølhet forteller imidlertid at man har aktivisert muskler som har ligget i dvale for lenge, så det er deilig å tenke på at de muskelgruppene som vanligvis klarer å vri seg unna også har måttet jobbe litt!!

Til slutt så er det for øvrig kult å se at Knut Børsheim er skikkelig godt i gang etter en åpningsrunde på -5 på Challenge Touren denne uken.

Flere av de andre norske henger også godt med, så dette kan bli en spennende golfhelg!
Vi snakkes

Anders