Sammen med Eirik Tage Johansen, Christian Aronsen, og Knut Børsheim, skal jeg representere de norske fargene på Challenge touren i Italia denne uken, noe jeg gleder meg veldig til.

Etter en sesongoppkjøring som har vært langt fra ideell grunnet en kropp som har vært, og dessverre fortsatt er ganske skranglete, er det vanskelig å si hvordan min første Challenge tour dette året kommer til å bli.

For meg, som liker å legge ned de nødvendige timene og forberede meg godt, har det vært sinnsykt frustrerende å ligge hjemme uten å være i stand til å trene regelmessing, vel vitende om at sesongstarten bare kommer nærmere og nærmere for hvert minutt som går.

Og etter å motvillig måtte melde meg av både ECCO Winter Series på La Manga, EPD Touren i Marokko, og Gecko Tour finalen, har vel ikke moralen min akkurat vært på sitt høyeste.
Noe jeg tror de tålmodige menneskene rundt meg dessverre også har fått merke litt.

Uansett, nå er i alle fall sesongen endelig her for midt vedkomne, og dermed startes et nytt kapittel. Selv om de fysiske forutsetningene mine kunne vært bedre, har i alle fall dette avbrekket gitt meg en god dose motivasjon og en sterk påminnelse om hvor mye jeg elsker å konkurrere.

En lang periode med lite aktivitet gjør at man tross alt får mye tid til å reflektere over alle de utfordringene livet som golfspiller bringer. Og selv om jeg vet at veien mot toppen slettes ikke er noen dans på roser så skal jeg i alle fall gi full gass og se hvor langt jeg kommer!
Når det gjelder Challenge Touren i Italia så spilles den for øvrig på Club Golf della Montecchia, lokalisert omtrent 2 timers kjøring utenfor Milano.

Denne gamle parkbanen spilles som par 72 til daglig for medlemmene, men under turneringen spiller vi den som par 71.
Turneringen spilles fra torsdag til søndag, så følg med!

Dette blir kult!

Anders