Denne uken spilles Telenet Trophy, en Challenge tour i Waterloo, Belgia, med meg og fire andre norske på deltakerlisten, henholdsvis: Knut Børsheim, Elias Bertheussen, Joakim Mikkelsen og Eirik Tage Johansen.

Til tross for en heller bedrøvelig værmelding kom vi oss gjennom dagens innspillsrunde uten noe særlig regnvær, og alt i alt synes jeg egentlig at banen er veldig fin.

Som Mikkelsen kunne konstatere etter litt over halvspilt runde, har banen et noe amerikansk, eller nærmere bestemt Alabama-liknende preg, med velplasserte hinder og store greener.

Grunnet store nedbørsmengder tidligere denne uken, spilles banen relativt lang og med tykk rough, noe som vil gjøre det avgjørende å slå ballen solid fra tee.

Ellers denne uken er det mye annet spennende som skjer for norske golfere. Samtidig som Marita spiller sin andre LPGA-turnering, «Pure Silk-Bahamas Classic», hvor Tutta for øvrig også står på resultatlisten, deltar Espen Kofstad i Europatourens flaggskip-turnering, nemlig «BMW PGA Championship».

I et startfelt proppfullt av verdensstjerner, inkludert hele Europas regjerende Ryder Cup-lag, pegger Espen opp ballen på Wentworth Club utenfor London med sjansen til å vinne et av Europatourens gjeveste trofeer.

Det er både utrolig inspirerende og ikke minst kult å se hvordan Espen har jobbet på og utviklet seg til å bli en spiller som hører hjemme blant de «store gutta»!

Etter fire bra år på college har han bare fortsatt å bli bedre og bedre som profesjonell, og nå står han altså og varmer opp på rangen ved siden av McIlroy og Garcia..

Det er fett!

Helt til slutt så må jeg også benytte sjansen til å gratulere Caroline Martens med en fin-fin 2.plass på LET-Access forrige uke etter en kanon-avslutning!

Nå begynner det å nærme seg middagstid her i Belgia, og det betyr slutten på ukens innlegg.

Med starttid 07.40 torsdag blir det tidlig i seng og tidlig opp, og så får vi bare håpe at været blir noe bedre enn hva det er meldt så vi slipper å gå med vann til knærne.

Uansett skal vi norske gutta gi full gass!

Vi snakkes.

Anders