Hva som var grunnen til dette håpløse spillet vet jeg egentlig ikke, men det var i alle fall ikke nervene som spilte meg et puss. Var egentlig både avslappet og motivert før det hele startet, men uansett hva jeg gjorde så gikk ballen i alle retninger.

Når putteren i tillegg var iskald, skjønner nok de fleste at det ble så godt som umulig å få til noen god score. Generelt sett var jeg ikke noe særlig god denne gangen, og da faller man selvfølgelig fort igjennom i en turnering med så mange gode spillere.

To missede cut´er på rad er selvfølgelig både skuffende og frustrerende, men sånn er det dessverre iblant. Det hadde selvfølgelig vært veldig gøy å vise seg fra en litt bedre side på hjemmebane, men det var i alle fall positivt at unge Ventura slo så godt ifra seg. Av det jeg har sett har han et golfhode som er utrolig modent for hans alder, og han beviste vel egentlig nå at han kan konkurrere med hvem som helst. Moro!

Med tanke på mine mildt sagt mediokre resultater de siste ukene, virker det kanskje rart at jeg fortsatt beveger meg i riktig retning på verdensrankingen for amatører. Poengsystemet fungerer imidlertid slik at det er de siste 12 måneders turneringer som gjelder, og R&A mener nå at jeg er nummer 47 av de som ikke tjener penger på å slå hvite kuler rundt på et jorde.

Målet er å være topp 25 på denne lista innen jeg er ferdig på college, og for at det skal bli en realitet må jeg sette sammen noen gode turneringer i Baylor-skjorta det kommende året.

Min lange sommer i Norge drar seg nå mot slutten, og allerede på torsdag vender jeg nesa mot varmen og skolebenken som venter i hjertet av Texas. Jeg gleder meg faktisk stort til å komme i gang med mitt siste år på skolen, som forhåpentligvis vil bli en suksess på flere måter.

I tillegg til både golf og skole har jeg selvfølgelig også andre ting på agendaen der borte, og planen er naturligvis å plukke opp noen løse tråder så fort jeg er tilbake i cowboyland. En gammel flamme fra Brasil har for alvor begynt å gjøre seg gjeldende via nettbaserte sosiale kanaler, så det spørs om jeg ikke må følge opp dette når jeg ankommer Waco.

Mesteparten av tiden vil imidlertid tilbringes på golfbanen, da jeg har en jobb å gjøre før neste turnering som starter den 4. september.

Jeg synes egentlig  atjeg ikke slår ballen så verst, så det blir nok mye spill på bane for å skaffe selvtillit de neste ukene. Godformen er sjelden så altfor langt unna, så jeg er i grunn ikke så stresset med tanke på resultater. Det går veldig opp og ned i golf for meg som for alle andre, så jeg får bare trene på som vanlig og la det gode spillet komme av seg selv.

Nå har jeg i grunn ikke så mye mer på hjertet for denne gang, så da avslutter jeg like godt ukens blogginnlegg med å ønske alle en trivelig uke i det fantastiske norske sensommerværet.