Fana-golferen lå på fjerdeplass før siste runde, og holdt koken i fjerderunden med en avslutning på 71 slag – hans beste runde hele uken.

Arnøy rundet av turneringen på stabilt vis, med tre birdies og to bogeys på scorekortet. Med en total på fem over par, endte han åtte slag bak vinneren Nick Marsh fra England, som med sine -3 var den eneste spilleren under par denne uken.

Marsh sikret en solid seier på seks slag på sin landsmann Bradley Moore og hjemmebanespiller Matthew Scobie.

I likhet med Arnøy leverte også Lars Mjeldheim Sandvoll sin beste runde denne uken. Med 75 slag klatret han opp til en respektabel 12. plass.

Lengre bak ble det 23. plass på Markus Braadlie, mens Didrik Kahrs Skaale landet to plasser bak på 25. plass – nest sist.

– – – – – – 

 

Runde 2

Jarand Ekeland Arnøy holder koken i toppen i Canadian International Junior Challenge.

Til tross for en bedring på fire slag fra andrerunden, falt Jarand Ekeland Arnøy en plass på leaderboardet i onsdagens andrerunde i Canada.

Fana-golferen leverte stabil gold med tre bogeys, to birdies og resten par, og kunne signere for en 73-runde.

Dermed ligger han seks over par sammenlagt, åtte slag bak engelske Nick Marsh i tet. Marsh leder med tre slag på sin landsmann Bradley Moore, mens hjemmebanespiller Matthew Scobie følger ytterlige tre slag etter.

Lars Mjeldheim Sandvoll er fortstat nest best av de Norge. I likhet med Arnøy falt også han til tross for en bedre runde onsdag. Han runder på 80 og 78 slag holder til delt 15. plass.

Markus Braadlie deler 24. plassen med runder på 89 og 85, mens Didrik Kahrs Skaale ligger helt sist på 26. plass med 98- og 85-runder.

– – – – – 

 

Runde 1

Jarand Ekeland Arnøy er oppe på tredjeplass i Canadian International Junior Challenge.

Den plassen deler han med David Faraudo (Mexico), Joseph Kremer (Canada) og Matthew Scobie (Canada) på fem over par, syv slag bak lederen Nick Marsh fra England.

Canadian International Junior Challenge er inne i sitt sjette år, og er den største juniorturneringen arrangert i Canada. Det er også den eneste internasjonale juniorturneringen med flere lag som holdes årlig i Canada.

Arnøy sin innledende 77 runde inneholdt fire bogeys, en dobbelbogey og en birdie, og gjør at han ligger best plassert av de norske spillerne.

Bare tre slag bak følger Lars Mjeldheim Sandvoll på åtte over par. Sandvoll bokførte seks bogeys, og en lei dobbelbogey på det siste hullet.

Lenger ned på listen åpnet Markus Braadlie med en runde på 17 over par (89). For Didrik Kahrs Skaale ble det en tung start med 98 slag. Det gir en 27. plass, nederst på leaderboardet så langt.

Turneringen spilles over tre runder, og avsluttes torsdag.