I dag satte Aronsen, Grønmo GK sin femte og sjette eagleputt under en ECCO Tour-turnering, og han er dermed den første spilleren som har nådd over fem eagles og dermed tatt hjem en premie. Willis Eagle Challenge inngår i ECCO Tour-programmet for de profesjonelle spillerne.

Aronsen klatret idag 24 plasser og ligger på 8. plass med -7 etter to runder, sammen med blant andre Thomas Hansen,Østmarka GK og Elias Bertheussen, Trondheim GK.
   
Setter han to eagleputter til fredag blir han en av de to første som når åtte eagles,  med ytterligere 15.000 kr i premie.

– Jeg går nå for fullt inn for Eagle Challenge og skal gjøre mitt ytterste imorgen, sier en fornøyd Christian Aronsen til norskgolf.no. I dag var det hull 3 og hull 16 som fikk ørnevinger, men han mener at det er minst syv hull hvor det er gode muligheter for å gjenta suksessen.

Premiepotten for flest mulig eagles er på totalt 205 000 kroner. Den første spilleren som kan notere seg over 12 eagles vinner 50 000 danske kroner, og når man først til 15, er det 100.000 kroner i potten.

– Det er lettere på de banene som spilles nå, så imorgen blir det viktig å utnytte muligheten, sier Aronsen.

Med dagens innsats har han rykket opp i teten av rankingen i Willis Eagle Challenge, så fredagens runde blir ekstra spennende for spilleren fra Grønmo Golfklubb.