Aronsen fortsatte fallet

Christian Aronsen endte på 52. plass i Telenor Masters.

Etter å ha brukt fredagen på å falle fra første til 40. plass på leaderboardet, fortsatte Christian Aronsen fallet under lørdagens avslutningsrunde av Telenor Masters.

Med en score på 80 slag (+7) endte han hele 11 over par totalt. Han noterte seg for tre dobbelbogeys, tre bogeys og to birdies, og endte med det 23 slag bak svenske Gustav Adell som vant turneringen.

Dette var den nest siste turneringen på årets Nordea Tour-program. Nordea Tour Championship spilles på Valda Golf & Country Club fra 30. september til 2. oktober.

Runde 2

Grønmo-golferen innledet turneringen i Kalmar med en runde på tre under par torsdag, men måtte hele syv over par (79) på fredagens andrerunde. Dermed raste han ned leaderboardet til en delt 40. plass, helt sist av de spillerne som klarte cuten.

Til tross for tre birdies ødela to trippelbogeys en dobbelbogey, samt en bogey scoren fullstendig. Fra å lede turneringen på starten av dagen har han nå hele 12 slag opp til svenske Fredrik Hammarberg i tet, som leder med åtte under par totalt. Han tar med seg en ledelse på tre slag til lørdagens avslutningsrunde.

Runde 1

Kun en uke etter at han misset cuten i Ecco Tour-turneringen Bravo Tours Open i Danmark har Christian Aronsen nå reist seg mesterlig i Sverige. Aronsen stiller som eneste nordmann i Telenor Masters i Ekerum i Sverige, den nest siste turneringen på årets Nordea Tour-program før finalen Nordea Tour Championship 30. september til 2. oktober.

Aronsen gikk første runde på Kalmar GK och Ekerum Golf & Resort på 70 slag, tre under par. Det holder til delt ledelse sammen med svenskene Andreas Grönkvist og Steven Jeppesen. Det er jevnt i toppen, og de jages av fem spillere kun ett slag bak.