Ikke bare kunne han juble for at hans elskede Green Bay Packers vant Superbowl – dagen etter kunne han selv juble for seier i det frostutsatte Waste Management Phoenix Open. I duell med Jason Duffner senket Wilson en tremetersputt for birdie på det første omspillshullet, og dermed var saken klar: Mark Wilson har vunnet to av tre turneringer han har stilt opp i denne sesongen.

– Jeg bare koser meg, og det er sånn jeg kommer til å se på hele året også – jeg skal forsøke å kose meg så lenge jeg kan, mente Wilson etterpå.

Da mandagens spill begynte, var Wilson to slag foran utfordrerne. Sisterunden gikk han på 69 slag, mens Duffner kom bakfra og gikk tre slag bedre.

– Jeg var litt mer nervøs i dag enn jeg hadde trodd. Jeg sov ikke spesielt godt. Det hadde antakelig noe med Super Bowl og usikkerheten knyttet til i dag, forklarte Wilson.

Seieren var verdt 1.080.000 dollar, og han klatret til topps på FedEx-rankingen. Han klatret også fra 91. til 51. plass på verdensrankingen. Det er ikke mer enn litt over en måned siden han var nummer 237.

Martin Laird og Vijay Singh delte tredjeplassen, mens Gary Woodland, J.B. Holmes og Nick Watney fulgte på plassene bak. Tommy Gainey, som ledet etter tre runder, avluttet med en runde på tre over par. Han ble til slutt nummer åtte.

Kilde: pgatour.com