Når Titleist skulle finne ut hvordan neste generasjon golfball skulle være brukte de tilbakemeldinger fra vanlige golfere. Hele 40.000 av dem fra hele verden. Prototyper av NXT Tour, NXT Tour S, Velocity og DT SoLo ble sendt ut og evaluert. Resultatet av dette kan du kjøpe fra 1.februar.

 

NXT Tour er et godt alternativ for dem som vil ha touregenskaper i en ball men ikke betale premiumpris. Med ny teknologi kan Titleist gjør kjernen enda mykere og dermed tilpasse den en bred gruppe spillere. Mange spiller baller som er tilpasset tourspillere når de egentlig vil ha mye mer glede av å slå en ball som NXT Tour og Tour S. Skallet er også mykere, og denne kombinasjonen av mykt ytre for kontroll og følelse med kjerne som kan komprimeres og gi god lengde er nøkkelen til gode resultater for deg.

 

DT SoLo og Velocity er rimeligere og enklere baller som har langt mer fokus på lengde og rette slag. DT SoLo er en mye brukt ball som vi kan anbefale å prøve i gult.

 

NXT Tour

Mykere kjerne og skall for bedre følelse. Samtidig beholder den gode egenskaper for lengde. På kombinasjonen nærspill, lenge og følelse er det kun Pro V1 og Pro V1x som er et bedre alternativ hos Titleist.

 

Veiledende pris er 379,-.

 

NXT Tour S

Passer for dem som vil ha en enda mykere ball enn den vanlige NXT Tour. Kompresjonen er lavere og NXT Tour S er derfor en ball som kan passe for lavere svinghastighet. NXT er tilgjengelig i gult, det syns vi er kult.

 

Veiledende pris er 379,-.

 

 

 

 

Velocity

 

Et ganske nytt medlem i Titleistfamilien. Velocity har fokus på lengde og oppnår det ved at kjernen er skapt for høy ballhastighet. En direkte ballbane med mer rull, men også forholdsvis lav kompresjon som gir god kontroll. Velocity kan kjøpes i vanlige nummer (#1, 2, 3 og 4) og tosifret (#00, 11, 22 og 33).

 

Veiledende pris er 269,-.

 

 

 

 

DT SoLo

 

Maksimal lengde, supermyk kjerne med lav kompresjon og forholdsvis myk følelse på nærspill. DT SoLo er en typisk klubball som er veldig populær, også i gult.

 

Veiledende pris er 189,-.