Ballfinneren Prazza

Prazza er rett og slett en «golfballfinner». De fleste av oss besøker gjerne nærliggende skogsområder litt for ofte når vi spiller. Med Prazza blir det ikke lenger så mange «lost balls».

Publisert

Tekst: Christian Furu

Hver ball har nemlig en RFID brikke som sender et signal. Dette plukkes opp av mottakeren som piper sterkere når du nærmer deg og viser retning med pil på skjermen. 

Rekkevidden er 100+ meter så du kan nok ikke lukke øynene og håpe på det beste når du slår. Man må fremdeles se etter ballen – og medspillernes ball. Nøyaktigheten er 0.5 meter så det gir deg et ganske lite område å lete på. Nøyaktighet og rekkevidde kan påvirkes av værforhold og terreng. Den finner også ballen i vann og under snø, begge deler ned til 2.5 meter.

For øyeblikket er Prazza kun tilgjengelig med en type ball, Prazzas egen distanseball. Ballen sender ut signal i 30 minutter etter at du har slått den, altså mer enn nok tid hvis man skal holde seg innenfor regelen som sier 5 minutter leting. Prazza er ikke tillatt under konkurranser eller handicaptellende runder.

Prazza blir snart tilgjengelig i Norge. Den kan testes på Callaways demotour fra 17.4.

Powered by Labrador CMS