Trønderens spill i Manila Masters ble progressivt dårligere denne uken. Etter å ha åpnet med en sterk 68-runde torsdag, fulgte han opp med 72 slag fredag. Under moving day raste han nedover leaderboardet etter en 76-runde.

 

Søndag falt han til 64. plass, nest sist av de som klarte cuten med en skuffende 79-runde. Med syv bogeys, en dobbelbogey og en to birdies signerte han for en runde på syv over par. Bertheussen slet med å posisjonere seg fra tee, og hadde bare seks fairwaytreff. Dermed traff han også bare halvparten av greenene på runden.

 

 


 

 

Runde 2

 

En runde par par gjorde at Elias Bertheussen falt 18. plasser i andrerunden av Resorts World Manila Masters på Asian Tour.

 

Dermed deler han 39. plassen på fire under par sammenlagt når to runder gjenstår.

 

Etter en bogeyfri åpning torsdag, ble det fire bogeys på fredagens runde, samt fire birdies for andre runde på rad.

 

– Fikk ikke helt samme flyten i spillet i dag. Kjempet meg likevel inn til en respektabel 72-runde. Var ikke helt der jeg ønsker å være mentalt, så kom noen dårlige slag derfra, skriver han på sin Facebook-profil.

 


 

 

Runde 1

 

Elias Bertheussen har slitt på Asian Tour de siste ukene. Torsdag kom endelig oppturen.

 

Etter noen missede cuter på rad i Det fjerne østen, var Elias Bertheussen tilbake i slag i torsdagens åpningsrunde av Resorts World Manila Masters på Filippinene.

 

Trønderen, som vanligvis gjør både mange birdies og bogeys, leverte en sjelden bogeyfri runde, og med fire birdies på scorekortet kunne han signere for solide 68 slag.

 

Det holder til en fin 21. plass så langt, fire slag bak lederen Jazz Najewattananond fra Thailand.

 

– Endelig en digg runde! Er ikke ofte Bertheussen kan skryte på seg en bogefri 68-runde. Mye positivt å bygge videre på til klokka 0620 imorgen. Nu kjør vi!, skriver Bertheussen på sin Facebook-profil.

 

Han oppfordrer samtidig de med Instagram-konto til å følge ham på sin nye profil med bilder fra touren, @eliasbertheussen .