Bertheussen og Fosaas henger med

Elias Bertheussen og amatøren Carl Didrik Fosaas ligger best an av de norske før avslutningsrunden på Gamle Fredrikstad.

Publisert

Når én runde gjenstår av Swedish Golf Tour-turneringen på Gamle Fredrikstad, er det de to norske som startet best som ligger best an.

Collegespilleren Carl Fredrik Fosaas som imponerte med en 67-runde på åpningsdagen, eksploderte ut av blokkene på onsdagen, og dro inn hele fire birdies på de første seks hullene. Da scorekortet skulle signeres hadde to bogies og en birdie kommet til, unggutten ligger på -8 totalt etter to runder, det gir en delt fjerdeplass.

Den plasseringen deler han med den mer meritterte Elias Bertheussen. Trønderen fulgte opp åpningsrunden på 67 slag med en 69-runde. Bertheussen som jakter opprykk til Challenge Tour, ligger altså på en delt fjerdeplass når avslutningsrunden gjenstår.

Svensk overraskelsesmann

Adam Eineving, som lå helt nede på en 151. plass på Order of merit før turneringen tok til, har foreløpig slått knock-out på resten av feltet. Svensken fulgte opp onsdagens 64-runde med 68 slag på torsdag. Han har ikke notert seg for en eneste bogey, og leder på -12. 

Det er tre slag foran danske Niklas Møller på andreplass. Turneringen avsluttes torsdag.

Leaderboard

Powered by Labrador CMS