Bertheussens golfkøller kom akkurat i tide

Elias Bertheussen skal tilbake i aksjon på Challenge Tour denne uken. Han fryktet lenge at han måtte starte turneringen uten egne køller.

Publisert

Trønderen landet i Tyrkia tirsdag, to dager før Turkish Airlines Challenge slår i gang. På flyplassen dukket aldri Callaway-køllene hans opp på bagasjebåndet.

Bertheussen skal i gang med sin andre Challenge Tour-turnering for året, og sin første på nesten en måned. 

Onsdag morgen og siste mulighet for innspill på Gloria GC dukket køllene hans omsider opp.

– Jeg var mildt sagt lettet da jeg kom opp i resepsjonen i morges og så at køllene mine lå der. Fikk spilt og trent, og gjort så gode forberedelser jeg kunne under rådende omstendigheter. På denne banen er det to ting som gjelder: Prikke fairways, og være litt Ballesteros de gangene man ikke gjør det, skriver han på sin Facebook.

Bertheussen får selskap av en annen nordmann på startstreken denne uken. Andreas Halvorsen (Larvik GK) spiller kun sin andre turnering etter å ha tatt steget inn i de profesjonelles rekker i april. 18-åringen misset cuten i sin proff-debut for to uker siden.

Mens Elias Bertheussen er den eneste nordmannen med full kategori på Challenge Tour i 2015, er Halvorsen på sin side garantert syv Challenge Tour-frikort i år samt de tre neste sesongene.

Bertheussen og Halvorsen slår ut klokken 11.00 og 11.55 torsdag.

Powered by Labrador CMS