Mikkel Bjerch-Andresen imponerte i de to første rundene av ukens Warrior-Wave Intercollegiate på Hawaii. Etter en andrerunde på 66 slag, sesongbeste for andreåringen fra Haga, spilte han seg opp til en delt andreplass og mulighet til sin første individuelle seier som collegespiller.

Dessverre ødela en svak start på onsdagens avslutningsrunde for hans vinnersjanser.

Bjerch-Andresen gjorde to bogeys og to dobbelbogeys på de seks første hullene, og raste nedover leaderboardet. Heldigvis fikk han skuta tilbake på rett kjøl, og viste styrke med fire birdies og en bogey på de resterende hullene. Dermed sikret han 11. plassen.

– Mikkel spilte virkelig bra i går, men fikk en dårlig start i dag. Men han kjempet seg tilbake i dag for avslutte dagen tre over par, sa lagets trener Greg Priest til baylorbears.com etter runden.

Priest kunne se seg godt fornøyd med Baylors samlede innsats: Med fire spillere blant de 13 beste ble det lagseier for «bjørnene», syv slag foran North Carolina State på andreplass.

– Jeg synes gytta spilte veldig bra, og det er en fantastisk måte å avslutte høstsesongen på. Jeg synes vi har blitt mye bedre gjennom semesteret, sier Priest.

For øvrige collegeresultater, se www.golfstat.com.