Bogstrand holder stand

Vilhelm Bogstrand prøver seg på den lange veien til Web.com og PGA Tour.

Runde 2

En litt dårligere dag på jobben. +1 bringer ham tilbake på par totalt. Han er med 19.plass fremdeles plasseringsmessig godt innenfor de 38 beste som går videre. Med tre slag å gå på håper og tror vi at Bogstrand ror det i land i morgen.

Turneringen ledes av Alex Carpenter på -9. Med en runde på -7 i dag viste han at det kan scores lavt.

Runde 1

Det må være lov å kalle Bogstrand en formspiller. 11.august tok han sin første seier som profesjonell i Southwest Kansas Pro-Am. Til nå i 2013 har det blitt totalt $19.149 i premiepenger på Adams Golf Pro Tour Series.

I dette første trinnet, som er pre-kvalifisering i Texas, gikk Bogstrand førsterunden på -1. Det holder til 18.plass. Turneringen går over tre runder. De 38 beste og like går videre til neste trinn. Dersom han skulle gå videre skal det spilles to trinn før finalen.

PGA Tour Q-School slik vi kjente den eksisterer ikke lenger. Nå gir Q-School kun mulighet til å spille seg inn på Web.com Tour, nivået under PGA Tour.

For å kvalifisere seg inn til PGA Tour må man være med i Web.com Tour Finals. Dette er en serie på fire turneringer. Den første, Hotel Fitness Championship, ble spilt i helgen med tidligere Mastersvinner Trevor Immelman som seierherre.

Reglene for Web.com Finals deltakelse;

– De 75 beste på pengelisten på Web.com
– 126-200 på FedEx Cup
– Alle som har oppnådd nok poeng på FedEx Cup til å bli 126-200 men ikke ble registrert da de manglet medlemskap på touren.