Bogstrand største seier

Vilhelm Bogstrand imponerte med individuell seier da Oklahoma Christian University dominerte stort i NCCAA-mesterskapet.

Publisert

Med runder på 66, 72 og 70 slag og en sammenlagtscore på åtte under par, vant Vilhelm Bogstrand med tre slag på sin lagkamerat Alasair Dalgliesh. Seieren er den største i Bogstrands college-karriere.

Alle av Oklahoma Christian sine fem golfere endte i topp-10, og sørget dermed for tidenes mest dominerende lagseier i National Christian College Athletic Association Championship. «Ville» & co. vant med ufattelige 52 slag på andreplass, Union University.

– Jeg vet ikke en gang hva jeg skal si. Man vinner bare ikke et nasjonalt mesterskap med 52 slag. Jeg er så stolt av guttene. Det er en utrolig følelse å komme til en turnering med en plan, og alle sammen gjør de rette tingene og får belønningen sin på slutten. De har jobbet veldig hardt denne høsten, og jeg kunne ikke vært mer stolt av dem. Deres forestilling her var ikke til å tro, sa lagets trener David Lynn til OKC sine nettsider etter at seieren var i boks.

Om Bogstrand sier Lynn følgende:

– Hva kan man si om «Willie»? Bare helt fenomenalt. Å vinne et nasjonalt mesterskap som individuell utøver er spesielt.

Norsk Golf gratulerer!

Powered by Labrador CMS