Caroline klatret til 14. plass

Caroline klatret tre plasser på leaderboardet i Paris, og endte 11 slag bak vinner Cassandra Kirkland.

Med en runde på banens par klatret Haga-spiller Caroline Martens fra 17. til 14. plass i siste runden av Fourqueux Ladies Open. Hun fikk en flying start med birdie på hull 1, fulgt av en par på hull 2. Dessverre røk hun på en dobbel bogey på hull 3, men tok seg fint inn igjen med nok en birdie på neste hull.

­ – Jeg spilte veldig bra i dag og gav meg selv masse muligheter, men hadde dessverre noen dårlige og litt uheldige lies som resulterte i et par bogeyer og en dobbel, sier Carlolne til Norsk Golf etter endt turnering.

På hull 9 ble det en bogey, men med to ganger  par – birdie – birdie og ytterligere to par på backnine, var Caroline inne i en fin flyt. Så ble det nok to bogeys, før hun avsluttet med birdie og 72 slag.

– Det er mye å være fornøyd med, men det er også masse som kan og skal bli bedre. Jeg er ikke fornøyd med 14 plass, men fornøyd med at jeg til tross for 74, 74, 72  produserer mye birdies, oppsummerer hun

Syv jenter deler 14 plassen, mens franske Cassandra Kirkland var helt suveren på -7  i toppen. 2. plass ble delt mellom engelske Charlotte Wild og amatørspilleren Patricia Sanz Barrio fra Spania.

Det var 37 spillere som greide cuten på Fourqueux Ladies Open I Paris. Det ble to over par også i andre runde for Caroline Martens. Det holdt til en 17 plass før turneringens siste runde.

Runde 2:

Caroline startet på hull 10 og spilte en under par sine første ni. Hun holdt stilen flott med to strake par og en birdie, men så raknet det litt for Bærumsjenta.

– Jeg spilte bra og stabilt i hele dag, og det så lenge bra ut. Hadde håpet å ta igjen mer på feltet, men avsluttet dessverre veldig dårlig, sier Caroline til Norsk Golf etter runden. Franske Cassandra Kirkland  ligger nå i tet på -7, fire slag foran Bree Arthur fra Australia.

Caroline er imidlertid  ved godt mot: – I morgen er en ny dag, mulighetene er mange og jeg er optimistisk, sier hun med et stort smil.

Runde 1:

Caroline Martens måtte to over par i første runde av ukens LET Access-turnering.

Haga-golferen har hatt en imponerende start på årets LET Access-sesong med tre topp 10-plasseringer, inkludert en andreplass allerede i år, og ligger på tredjeplass på tourens pengeliste. Det er de fem beste ved sesongslutt som sikrer fulle rettigheter på neste års Europatour.

Caroline konstaterte for snaue to uker siden ar hun spiller sin beste golf, men det ga ikke utslag i score i torsdagens åpningsrunde av Forqueaux Ladies Open. Med fire birdies, like mange bogeys og en lei dobbelbogey, er det likevel ikke langt opp i toppen. Caroline deler 25. plassen, to slag bak topp-10, og seks bak den belgiske lederen Lien Willems.

Caroline er eneste norske spiller med i turneringen.