Srixon er hos oss mest kjent for kvalitetsballer i forskjellige prisklasser. I Asia har køllene deres svært godt rykte og beveger seg fra normalt prisnivå opp til premium. Mange har ønsket å se Srixon her i Norge, men faren har alltid vært at prisnivået skulle bli nettopp i premiumklassen. Når de nå endelig er klare er det godt å se at prisen er normal.

 

 

 

 

Jernserien består av tre modeller – Z545, Z745 og Z945. For den som trenger tilgivende køller med fokus på lengde er Z545 det beste valget. Golfere som ønsker mindre hoder med smalere linjer kan få noen virkelige godbiter i Z745 og Z945. Disse er virkelig lekre og får masse oppmerksomhet på golfforum i USA og Europa. Alle Srixons jern kombinerer teknologiske nyvinninger med topp materialkvalitet og høyt nivå på produksjonen. De er smidd i karbonstål men med litt lavere andel karbon for å gi mer fart i ballen.

 

Veiledende pris for jernsettene er 6795,- med stålskaft og 7795,- med grafitt i sett på seks køller.

 

 

 

 

 

 

Både her i Europa og i USA har det vært spekulasjoner rundt to ting. Hvordan velger Srixon å angripe markedet og hva skjer med Cleveland. I Norge selges Srixon kun som tilpasset produkt gjennom noen få utvalgte forhandlere. Blant dem finner vi Custom Golf, som allerede har annonsert at de har fått inn demokøller. Da er det ikke vanskelig å trekke konklusjonen at Srixon velger å gå den litt eksklusive og spesielle veien framfor massemarkedet. Når det gjelder Clevelands rolle kan vi se for oss at de rendyrker 2-3 områder.

 

Wedger er Clevelands store styrke. Der vil de også være i fremtiden. Srixon har ingen anerkjent, populær wedge å tilby i dag. Cleveland har også blitt god på rimelige kvalitetsputtere. Classic-serien er det beste kjøpet du kan gjøre i forhold til pris. Det tredje området vi fremdeles vil få mye Cleveland er den ultralette Black-serien. Disse køllene har fokus på høy kvalitet i materialer og skaft.

 

Srixon distribueres av TWT Sport.