Miklagard-golferen rundet av turneringen med en runde på tre under par, og endte med det ti under par sammenlagt. Det holdt til en delt 16. plass, kun ett slag bak det som kunne blitt hans andre topp 10-plassering på to forsøk denne sesongen.

 

Engell kom god i gang med to birdies på sine tre første hull for dagen. Etter en bogey på det fjerde, slo han tilbake med en gang med en ny birdie på det femte hullet. Derfra ble det seks strake par, før bogeys på det 12. og 14. hullet sendte ham nedover leaderboardet. Takket være en eagle og birdie på de tre siste reddet han imidlertid nok en høyst godkjent plassering.

 

Svenske Christoher Feldborg-Nielsen vant turneringen med 17 under par, to slag foran sin landsmann Pontus Ellerström.

 

Anders Engell var eneste nordmann som klarte cuten.

 

Neste Ecco Tour-turnering, Landskrona Masters spilles fra 23. til 25. mai.

 

 


 

 

Runde 2

 

En uke etter å ha sesongåpnet med topp 10-plassering på Ecco Tour, kjemper Anders Engell høyt oppe på leaderboardet igjen i Bravo Tours Open.

 

Etter en trøblete fjorårssesong preget av sykdom og ustabilt spill, fortsatte Anders Engell i dag sin positive start på 2014-sesongen.

 

Han startet riktignok fredagens andrerunde på feil side av cutstreken i Bravo Tours Open etter å ha åpnet med en under par (70), men tok et tigersprang oppover leaderboardet takket være en solid 65-runde (-6).

 

Team Norway-spilleren rullet i hele åtte birdies, og har i skrivende stund hoppet helt opp til delt 8. plass mens flere spillere fortsatt er ute på banen.

 

Dermed ligger han syv under par totalt, seks slag bak den svenske lederen Christopher Feldborg-Nielsen, som har skaffet seg en luke på fire slag på toppen av leaderboardet.

 

I tillegg til Engell spiller også Alexander Søbstad, Sondre Ronold, Dennis den Roover, Ole Fremstad, Thomas Guste-Pedersen og Frederick Magnussen denne uken.

 

Søbstad og Ronold er nettopp i gang med sine andrerunder og ligger begge to slag bak (-1) den foreløpige cutgrensen. De øvrige nordmennene er ferdigspilte og må reise slukøret hjem.