Oslo-golferen falt med det seks plasser på sisterunden, etter en avslutningsrunde på tre over par. Hun endte ti over par sammenlagt, 18 slag bak vinneren Wei Li-Hsung fra Taiwan.
 

 

 

 

Runde 3

 

Marita Engzelius avanserte oppover leaderboardet i Symetra Classic lørdag, til tross for sin tredje strake runde over par.

Oslo-golferen deler nå 41. plassen på syv over par totalt, 11 slag bak lederen Wei-Ling Hsu fra Taiwan.

 

Engzelius gjorde fem bogeys og fire birdies før hun kunne signere for en over par for dagen. Det var godt gjort, tatt i betraktning at tre av bogeyene kom på hennes fire første hull for dagen.

 

– Min putting har ikke vært god nok denne uken. Etter en forferdelig start, avsluttet jeg med en 73-runde. Glad jeg klarte å snu det, men nå ønsker jeg å gå lavt!, skriver Engzelius på sin Facebook-profil.

 

 


 

 

Runde 2

 

Marita Engzelius klarte sin femte cut på syv forsøk i år, men har langt opp til toppen etter halvspilt Women’s Health Classic – årets største turnering på Symetra Tour.

 

Fredag gikk hun sin andre strake 75-runde, og ble med det liggende på delt 60. plass. Det var akkurat nok til å klare cuten.

 

– Klarte cuten, og har to dager igjen på å klatre oppover leaderboardet. Jeg må senke litt flere putter hvis jeg skal klare det. Det morsomme med dette spillet er at man vet hvor fort det kan snu, skriver hun på sin Facebook-profil.

 

Med seks over par sammenlagt har hun nå tolv slag opp til lederen Joanna Klatten.

 

Caroline Westrup misset cuten (+11).

 


 

 

Runde 1

 

Marita Engzelius måtte over par i åpningsrunden av Women’s Health Classic torsdag – årets største turnering på Symetra Tour.

 

Engzelius åpnet med en tre over par, etter å ha gjort seks bogeys og tre birdies på Links at Stoney Point-banen i South Carolina.

 

– Ikke så bra runde som jeg hadde håpet på, men jeg hadde litt problemer med å finne riktig fart på greenene. Ny dag imorgen, skriver hun på sin Facebook-profil.

 

Dermed har hun syv slag opp til lederen Sadena Parks (USA). Selv om Engzelius måtte over par, ligger hun akkurat på riktig side av den foreløpige cutstreken. Hun deler 61. plassen sammen med 18 spillere, og de 70 beste og like klarer cuten. Engzelius har forøvrig klart fire av seks cuter så langt i år.

 

Med 200 000 dollar i potten er dette både årets og tidenes største turnering på Symetra Tour, og er en av bare to turneringer denne sesongen som spilles over fire runder.

 

Det er spillefri på LPGA-touren denne uken, og på startstreken står hele 22 spillere med LPGA-status. Blant disse er Kim Kaufman, som slo Tutta med en sterk fjerdeplass forrige helg.

 

Fem slag bak Engzelius ligger norsk-svenske Caroline Westrup. Hun er helt nede på 131. plass.