To 74-runder var ikke nok for Oslo-jenta, som landet fire over par etter to runder og to slag utenfor cutstreken i Four Winds Invitational. Marita gjorde tre bogeys, en birdie og resten par på lørdagens runde.

Etter en hektisk turneringsperiode den siste tiden med både opp-og nedturer ser hun nå frem til en liten ferie hjemme i Norge.

 

– Nok en 74-runde i dag. Jeg er nesten der, men har fortsatt et lite stykke å gå. Reiser hjem til Norge på mandag. Det blir deilig å se venner og familie igjen etter to og en halv måned på reisefot, skriver Maria på sin Facebook-profil.


 

Runde 1

 

Marita Engzelius ligger foreløpig så vidt under cutgrensen på Symetra Tour på Blackthorne Golf Club i Indiana.

 

– Jeg fikk ikke den lave runden jeg håpet på. 74 i dag var OK, men det er mulig å komme lavere, skriver Marita på sin Facebook-side etter runden.

 

På scorekortet var det fire bogeys og to birdies, og Oslo-jenta deler med dette 78-plass med 12 andre spillere. Det er de 70 beste og like som går videre til søndagsspill. Teten deles av fire spillere som alle gikk på 68 slag.

 

Spillet i Indiana ble avbrutt i to timer på grunn av regn, og Marita hadde problemer med å komme inn i spillet sitt igjen etter forsinkelsen.

 

– Det føltes mer solid mot slutten, sier hun på FB med et optimistisk smil til slutt.

 

Lørdag slår Marita ut kl. 08.00 lokal tid.