Et kinderegg fra TaylorMade

R9 SuperTri er den første driveren som gir deg tre ting på én gang.

Publisert
 
Først kom maksimalstørrelsen 460 cc, deretter vektskruene som gjorde at man kunne frandre ballbanen med en skrutrekker – og så kom Flight Control-teknologien (FCT) som gjorde at man like enkelt kunne justere køllehodet.
 
R9 SuperTri er den første TaylorMade-driveren som kombinerer alle disse tingene.
 
Den forrige R9 hadde et mer kompakt hode (420 cc) da vektskruene gjorde en for tung for maksimalstørelsen, men nå har ingeniørene konstruert et køllehode med tynnere og lettere materialer.
 
Med FCT og vektskruer skal man nå kunne justere ballbanen med opptil 70 meter fra side til side for å kunne tilpasse køllen til ulike svinger. Med større køllehode er R9 blitt mer tilgivende for slag utenfor køllebladets senter. Og med tyngdepunktet plassert ytterligere et par millimeter bakover, skal det være enklere å få ballen i lufta.
 
Én vektskrue på 16 gram og to skruer på ett gram gir mange kombinasjonsmuligheter for å kunne oppmuntre til ulike ballbaner, som draw og fade.
 
Selv om køllehodet er større enn tidligere, er luftmotstanden blitt mindre som følge av endret design. Den nye aerodynamikken skal gi større fart på køllehodet – og lengre slag.
 
R9 SuperTri kommer i loftene 8,5, 9,5, 10,5 og 11,5 grader.
 
Pris: 3495,-
Powered by Labrador CMS