Med scorer på 71, 67 og 68 slag vant han Nordic League-turneringen Visby Open komfortabelt med ti under par sammenlagt, fire slag foran nærmeste utfordrer Joakim Wikström fra Sverige.

Bergenseren gjorde 16 birdier, seks bogeyer og resten par i løpet av de tre rundene, og fikk selskap i topp-10 av Sebastian Eidsæther Syr (Losby GK) på 6.-plass.

– Det var veldig kult å komme her og spille. Jeg spiller mest på Challenge Tour, men når jeg så det skulle være på Visby, måtte jeg ta turen. Det er favorittbanen min i Norden, sa en strålende fornøyd Arnøy etter seieren.

– Jeg har spilt veldig strategisk i forhold til de andre. I dag slo jeg ingen driver. Jeg stolte på jernspillet mitt og misset på de riktige sidene av greenene, og jeg puttet bra, sier Arnøy, som vanligvis pleier å spille aggressivt.

(Artikkelen fortsetter under)

Arnøy tok sin første proffseier som 19-åring i Nordic League-turneringen Borre Open i 2016, men siden den gang har seierne uteblitt.

I 2017 sikret han seg Challenge Tour-kortet (nivå 2 i Europa) for 2018-sesongen, men rykket tilbake til Nordic League igjen etter et tungt år på touren. 

I år har han primært konkurrert på Challenge Tour igjen, hvor han ligger på 93.-plass på poenglisten med fire turneringer igjen å spille. Nylig tok han et byks oppover rankingen med 4.-plass i German Challenge, og han ligger dermed an til å få spilt en del turneringer på Challenge Tour også neste år.

–  For meg er det en følelse av at man er på riktig vei. Jeg har slitt og spilt veldig dårlig golf i hele år. Men jeg hadde en fjerdeplass på CT for noen uker siden og seier nå. Det føles som om spillet er på vei tilbake nå, sier han.

Resultater Visby Open