Horschel startet dagen to slag bak lederen Lucas Glover, men rundet av turneringen med en fantastisk sisterunde på åtte under par for å avslutte ett slag foran D.A. Points.

 

Det ble noen nervøse minutter for Horschel i innspuurten, som måtte inn i klubbhuset og vente da hornet blåste for tordenvarsel rett etter at han slo sin drive på det avsluttende par 5-hullet. Horschel holdt imidlertid nervene i sjakk, og tilbake ute på banen senket han birdieputten fra syv meter for å vinne turneringen.

 

– Jeg hadde ikke senket en lang putt hele uken. Jeg tenkte for meg selv at det snart var på tide. Slaget føltes bra med en gang ballen forlot køllehodet. Jeg er så glad for å vinne, dette betyr mye for meg, sa Horschel til Sky Sports etter seieren.

 

Horschel hadde også PGA-tourens lengste strekning med birdies gående i søndagens runde. Søndagens birdie på hull syv var hans sjette på rad for dagen.

 

NB! Kineseren Tianlang Guan ble tidligere den yngste spilleren til å klare cuten i en major tidligere denne uken. Også denne uken klarte han cuten, og han har nå klart to PGA Tour-cuter i en alder av 14 år. Til sammenligning tok det Tiger Woods åtte forsøk før han klarte sin første cut på touren som amatør. Guan endte på 71. plass med en totalscore på fire over par – sist av spillerne som klarte cuten.