(NGF) 9. september inviterer Suzann Pettersen til årets golf-happening i Norge. Sammen med Annika Sörenstam, Lorena Ochoa og verdensener Yani Tseng, skal de gjøre opp om hvem som er best på Suzanns hjemmebane Bogstad.

De profilerte verdensstjernene er ikke de eneste som får vist seg frem under turneringen. Åtte av de beste 17 og 18-åringene fra Norge og Sverige møtes samtidig til ”landskamp” for henholdsvis Team Suzann og Team Annika. De unge spillerne kan vente seg mye oppmerksomhet da de slår ut få minutter før verdensstjernene.

– Annika og jeg har fått med oss seksten av de beste juniorgolfspillerne som alle er flotte ambassadører for idretten. Vi har begge alltid hatt et viktig fokus på juniorgolfen og rekruttering inn mot sporten, og vi håper at matchene mellom Team Suzann og Team Annika vil være med og bidra til økt oppmerksomhet blant unge og håpefulle golfere, sier Suzann Pettersen.

Suzann Pettersen har i mange år bidratt aktivt til rekrutteringen av golfere i Norge, blant annet gjennom sin egen turnering Suzann Junior Challenge, som til neste år har 10-års jubileum og som arrangeres hvert år på Bogstad. Nå får noen av de unge lovende muligheten til å vise seg frem for noen av de beste verden har fostret innen kvinnegolf i tillegg til et forventet stort publikum.

De første spillerne ventes å slå ut kl 11:15, mens Suzann og Annika starter kl 12.

 

Team Suzann består av følgende personer:

– Stine Pettersen (18), Moss & Rygge GK

– Maria Tønnessen (18), Grimstad GK

– Marthe Wold (17), Stavanger GK

– Vilde Eriksen (17), Borregaard GK

– Kristian K. Johannessen (17), Drammen GK

– Kristoffer Ventura (17), Moss & Rygge GK

– Mathias Bunæs (18), Asker GK

– Petter Mikalsen (18), Stavanger GK

 

Team Annika berstår av følgende personer:

– Emma Nilsson (18), Sölvesborg GK

– Josefine Nyqvist (18), Österåker GK

– Linn Andersson (17), Barsebäck GK

– Martina Edberg (17), Hooks GK

– Adam Ström (18), Göteborgs GK

– Robin Jonsson (18), Göreborgs GK

– Hampus Nilsson (17), Österlens GK

– Jesper Olsson (17), Rönnebäck GK