FootJoy var ikke den raskeste til å hoppe på streetbølgen. De har sine tanker om hvordan golfsko skal være. Stabilitet vil alltid være sentralt hos dem. De bruker tid på utvklingen av skoene og gjør ikke noe spontant. Kjedelig for noen, pålitelig for andre.

 

Deres mening om sportslige golfsko er at overdelen har for lite stabilitet når den lages som joggesko. HyperFlex skal være ekstra støttende og stabiliserende. Inspirasjonen kommer fra en bro, Bunker Hill Bridge i Boston. Den består av kabler som former et nett med stor styrke. FootJoy kaller sitt nett FlexGrid. Det forhindrer foten å rulle over på siden i svingen, samtidig som det opprettholder komfort. 

 

 

 

Hovedpunktene på resten av skoen er at den er vanntett, har stabil såle og ikke minst et design som skiller seg ut i kolleksjonen deres.

 

HyperFlex er tilgjengelig i Blå/Grønn, Hvit/Grå/Blå, Sort og Grå/Orange. Veiledende pris er 1545,- og du kan kjøpe den før sesongen siden den kommer 15.mars. En måned etter kommer det også en versjon med Boa snøring. Denne er Sort/Rød og koster 1695,-.