Gladnyhet fra Tutta!

Suzann Pettersen åpner for å fortsette karrieren også etter neste sommers OL i Rio de Janeiro.

Publisert

Suzann Pettersen blir et av Norges store gull-håp når golf er tilbake på det olympiske programmet for første gang på over 100 år. Verdenssekseren har hovedrollen i TV2 sin nye storsatsing frem mot OL, der et TV-team har fulgt Tutta tett det siste året og frem mot Rio.

TV2 har satt av seks til åtte 45-minutters episoder til dokumentarserien om Tutta, på hovedkanalen og i beste sendetid. Etter OL kommuner hun ut med hennes første biografi, «My Life» som er ført i pennen av Bjørge Stensbøl og Arne Jørstad Riise.

Mange har spekulert i at dette er tegn på at karrieren hennes er slutt etter OL i Rio. Selv har hun svart unnvikende på spørsmål om når hun legger opp. Inntil nå.

Hvis du spurte meg for to år siden, svarte jeg at Rio var et greit punktum, men det standpunktet har jeg endret Suzann Pettersen

Tirsdag morgen fortalte hun NRK Østlandssendingen at hun åpner for å forlenge karrieren. Tutta vil være 35 år gammel når OL i Rio er ferdigspilt – som for mange er en golfers beste alder.

– Hvis du spurte meg for to år siden, svarte jeg at Rio var et greit punktum, men det standpunktet har jeg endret, sier Tutta til NRK.

Det er definitivt en av årets store gladnyheter i golf-Norge!

Powered by Labrador CMS