God åpning av Viktor etter bogeyfri start i Memphis

Viktor Hovland åpnet FedEx-sluttspillet med en god 67-runde torsdag. Men det kunne vært enda bedre.

Publisert

Den første turneringen i PGA-tourens sluttspill er i gang på TPC Southwind i Memphis, Tennessee. Sluttspillet går over tre uker, og bare de 70 beste på FedExCup-listen går videre til neste uke hvor det skal kjempes om en plass i finalen, Tour Champhionship.

Viktor Hovland gikk ut tidlig på sin første runde i FedEx St. Jude Championship torsdag, og 24-åringen fikk en god start.

I en sesong hvor nordmannen har én seier og en 2. plass på PGA-touren, ligger han på 19. plass på poenglisten før turneringen i Memphis. Etter åpningsrunden torsdag har han riktignok falt fire plasser. Men det er tre runder igjen før listen skal oppdateres endelig.

Og 24-åringen leverte igjen bunnsolide varer fra tee til green. Bare puttingen hindret Hovland fra en superrunde på åpningsdagen.

– Meget solid runde. Null bogeys er alltid bra. Vil nok føle selv at han la igjen noen slag det ute, spesielt med par på begge par 5-hullene, men synes dette var en god og lovende start. Masse positivt å ta med seg her, kommenterer Discoverys golfekspert Marius Thorp.

Sør-koreanske Si Woo Kim og amerikaneren J.J. Spaun leder turneringen, begge på -8. Kim avsluttet sin runde på dramatisk vis, og senket innspillet på sistehullet for eagle.

Viktor Hovland endte dagen på 30. plass i FedEx St. Jude Championship og går ut på sin andre runde kl. 19.33 norsk tid fredag.

SE OGSÅ:

Powered by Labrador CMS