«Vi må ikke ha for høye forventninger». Det er det ekspertene har sagt til seg selv, igjen og igjen, før Tiger Woods stilte til start i Farmers Insurance Open på Torrey Pines. Med det oppløftende spillet fra Bahamas før jul friskt i minne, var det likevel vanskelig for forståsegpåerne ikke å ha litt forventninger til den skadeforfulgte 42-åringen.

Og det er kanskje ikke så rart, tatt i betraktning den voldsomme statistikken Woods har fra nettopp Torrey Pines. Han har vunnet denne turneringen hele sju ganger tidligere og kjenner banen ut og inn. Men det er fremdeles et lite stykke igjen helt opp til det nivået. 

Ujevnt

I ball med Patrick Reed og Charley Hoffman var Woods lengst fra tee stort sett hele dagen. Kroppsspråket er lett og ledig, og han rapper til ballen slik vi husker fra flere år tilbake. Dessverre for Tiger og alle tilhengerne hans ble et godt slag for ofte etterfulgt av et dårlig et. Etter en god drive kom gjerne et dårlig jernslag. Etter et bra innspill kom gjerne en dårlig putt. 

Men den populære superstjernen viste flere tegn på gammel storhet, og på hull 16 var Woods bare noen centimetre fra å gjøre sitt første hole in one på PGA-touren siden 1998. 

Førsterunden endte på par, sju slag bak langtslående Tony Finau som vartet opp med hele ni birdies på torsdag. 

Se PGA Tours sammendrag av Tigers runde her: