I strålende vær kunne Salten GK åpne sin nye 18-hullsbane på Myklebostad i havgapet utenfor Bodø.   Anlegget som har kostet 31,2 millioner kroner, står klart til bruk for Bodøs over tusen golfspillere og for tilreisende golfere fra Norge, Norden og verden for øvrig.

Det er åtte år siden arbeidet med golfbanen startet. –  Vi fikk overbevist politikerne om at en slik bane vil være en turistmagnet, og takket være DA-midlene fra Nordland fylkeskommune kom vi i mål, forteller en stolt styreleder i Salten golfklubb, Jess-Owe Johansen til Avisa Nordland.

Banen høstet mange lovord både fra Henrik Bjørnstad, Peter Kaensche, Pål Trulsen og «Mini» Jacobsen som var hjertelig til stede under åpningen.

Her er karakterene fra de spesielt inviterte gjestene:

Henrik Bjørnstad: «Banen ligger flott til i helt fantastiske omgivelser, greener holder overraskende høy kvalitet, jeg kommer garantert tilbake.»

Peter Kaensche: «Først og fremst var de ni første hullene imponerende, å spille golf med slike kulisser er helt spesielt, når det får grodd til på de siste ni blir dette en meget bra golfbane».

Pål Trulsen: «Jeg er bare glad for å få lov til å være med på dette, en helt fantasisk dag.»