Det melder Østlandsposten i tirsdagens papirutgave.

 

Halvorsen har nettopp skrevet under en fireårskontrakt med agentfirmaet 4 Sports & Entertainment. Deres velkomstgave til Halvorsen kunne ikke vært bedre.

 

Nå får Elias Bertheussen norsk selskap på Challenge Tour i 2015.

 

– Det er utrolig spennende. Jeg får velge sju av turneringene på touren neste år, og hvis jeg gjør det veldig bra kan jeg få spill en eller to turneringer på Europa-touren, forklarer han til Østlandsposten.

 

I tillegg til Elias Bertheussen, har også Team Norway-kollega Eirik Tage Johansen en begrenset kategori på Challenge Tour 2015.

 

18-år gamle Halvorsen fra Larvik blir proff 1. april.

 

Andreas Halvorsen flyttet i fjor høst til USA, der han ble fulltidselev ved det anerkjente akademiet Tom Burnett Golf Academy ved Ponte Vedra Beach i Florida. Der har seierne på touren «Future Collegians World Tour» kommet som perler på en snor, og Halvorsen vant oogså turneringsserien sammenlagt.

 

Tross navnet på touren, har Halvorsen altså bestemt seg for å hoppe over college. Han har takket nei til over 20 collegetilbud.

 

Nå skriver Østlands-posten at Halvorsen skal bytte base i Florida, og får også ny trener neste år. Han fortsetter samtidig samarbeidet med mentaltrener Alf Inge Cleve-Stiansen. Når han ikke pendler over «dammen» til Europa for Challenge-tour-turneringer, planlegger han å spille diverse minitourer i USA.

 

Selv om det tilsynelatende har gått på skinner det siste året for Halvorsen, sier han til Østlandsposten at han er forberedt på motgang. Web.com Tour-kvalifiseringen var en øyeåpner.

 

– Jeg er nok litt for glad i å perfeksjonere svingen min, men ut fra nivået til de andre må jeg trene mer chipper og putter. Det gir bedre flyt på rundene, og jeg tror jeg kan tjene 1-2 slag per runde. Men det var ikke stor forskjell på de som gikk videre og jeg. De var litt flinkere til å gjøre feilene på riktige tidspunkter. Mine feil kostet litt mye, medgir han.