Fredag tiltrer Kevin Skabo rollen som Suzann Pettersens manager. Det opplyser Jan Ove Nystuen i en e-post til Norsk Golf.

 – 11 fantastiske år har jeg jobbet med Suzann. Nå er tiden inne for å se fremover, og jeg ønsker Suzann lykke til. Kevin Skabo vil overta fra Norge, noe jeg er sikker på vil bli en god løsning for alle parter, heter det i e-posten.

Sportsbakgrunn

Suzann vil fortsatt være representert av Wasserman Media Group i USA. Skabo vil inngå i Pettersens internasjonale management team, og vil være Wasserman Media Groups representant i Norge. 

Skabo har bakgrunn fra University of San Francisco, hvor han har mastergrad i sports management. Han har hatt mange baller i luften innenfor idretten, ogblant annet jobbet med salg og sponsorship-services for baseballaget San Francisco Giants og det amerikanske NFL-laget San Francisco 49ers. Han har også jobbet med hospitality under fotball-VM i Tyskland og for MLS-ligaen (fotball) i USA. I tillegg er han lisensiert fotballagent gjennom FIFA. Dette er bare noe av det som står på hans CV.

Det han likevel trekker frem som sin største fordel overfor Suzann er deres gode vennskap.

– Det er helt klart en styrke at jeg kjenner henne så godt. Jeg har fulgt karrieren hennes tett, og vi har alltid hatt gode dialoger
angående hennes karriere, sier Skabo til Norsk Golf.

Barndomsvenn med store planer

Han sier han opplever det som en stor tillitserklæring å få lov til å representere Tutta. De to har kjent hverandre hele livet, og gått både på barne-, ungdoms- og videregående skole sammen. 

Når det gjelder planene for deres samarbeid i tiden fremover holder han kortene tett til brystet, men røper såpass at det er spennende tider i vente for golf-Norge.

– Det kommer til å bli forandringer, og vi har mye spennende på gang. Hennes merkevare skal bli enda større internasjonalt, men kanskje like viktig her hjemme i Norge. I Norge er det nesten flere som har hørt om Tiger Woods enn Suzann Pettersen. Det synes jeg er helt feil og det skal vi gjøre noe med, forklarer han.

På spørsmål om hva som er målet for deres samarbeid er han krystallklar:

– Hun skal bli verdens beste golfer. Jeg skal bli verdens beste manager, svarer han med et glimt i øyet.