Som dere kanskje har sett er det bra treningsforhold for spillerne i Abu Dhabi. Vi fikk noen ord med Espen etter dagens økt.

 

Hvordan er det i Abu Dhabi? 

 

– Abu Dhabi er ganske vilt. Alt er jo annerledes her ute. Spillerne er bedre, det er litt publikum på treningsrundene og det er satt opp som en veldig stor turnering med grand stands og masse scoreboards. Det er jo utrolig kult, og det er fantastisk å være her!

 

Har du møtt noen av de store stjernene? Hvordan påvirker det deg at spillere som Rory og Tiger er med?

 

– Jeg har sett de fleste på rangen, men det stresser meg ikke noe særlig. Det er jo bare moro at jeg har spilt meg inn i feltet her, så jeg er her på samme premisser som alle andre. Det er fint å føle at jeg har fortjent plass og ikke er her på invite.

 

Hva kan du si om banen?

 

– Banen er i bra stand og roughen er seig, så det gjelder å slå bra fra tee for å komme i posisjon. Den er ganske lang. Det blåser en del nå, så den spilles veldig tøff. Været skal visst nok bli bedre på torsdag, og da forandrer banen seg en del. Det er ingen spesielt vanskelige innspill fra midten av fairway, men man må fortsatt være sharp og ikke være for aggressiv. Misser man green er det vanskelig å få up and downs hvis man får dårlig lie i roughen.

 

Er kropp og hode klare til å komme i gang?

 

– Jeg har fått trent bra og føler at hodet er på plass. Føler meg frisk og rask og er hundre prosent klar for å starte på torsdag.

 

La oss si at du får plass i de neste 5 turneringene. Kommer du da til å spille alle?

 

– Jeg kommer inn i alle 5, så en uke pause og så en turnering til. Jeg spiller hvertfall 5 på rad nå, så må jeg evaluere hvordan det har gått! Kan nesten velge og vrake litt hva jeg vil spille i år, jeg kommer inn i ca 30 turneringer.

 

Avslutningskommentaren forteller om en spiller som koser seg og har selvtillit.

 

– Ha det hyggelig i Norge, er leeeeeenge til jeg kommer hjem igjen.