63 er et oddetall, 63 er atomnummeret til Europium, 63 er året Kennedy ble skutt og 63 er antall slag Kristian Krogh Johannessen brukte på andrerunden Challenge Tour-turneringen i Luzern i Sveits fredag. 

22-åringen lå på femteplass etter åpningsrunden etter en sterk runde fire under par. Men det som ventet fredag var intet mindre enn spektakulært.
Tre birdies på de første ni, før han giret om og leverte tre birdies og én eagle på vei inn igjen. Dermed kunne Krogh Johannessen signere og levere et bogeyfritt scorekort, -8 for dagen og -12 totalt. 

– Jeg har spilt bra begge dagene, men i dag var jeg nærmere pinnen som gjorde det lettere å gjøre birdies, sier Krogh Johannessen til Norsk Golf etter runden. 
– Det er veldig tykk rough denne uken, så det er viktig å holde seg midt i banen fra tee, og det har jeg klart begge rundene.

Når Norsk Golf spør om det er den beste runden han har spilt på Challenge Tour, svarer Krogh lurt: – Om det er den beste runden vet jeg ikke, men det kan godt være at det er den laveste scoren…

Superrunden tar «Krogh» opp til en andreplass sammenlagt, tre slag bak tyske Marcel Schneider som gikk 63 på torsdag og som leder på -15. 

 

Arnøy misset cuten

Den andre nordmannen som er i aksjon i Sveits denne helgen, Jarand Ekeland Arnøy, gikk begge sine runder på par. Dessverre for bergenseren går cut-grensen på -1, og dermed må fjorårets komet i norsk golf belage seg på en frihelg nork en gang. 

Leaderboard