(NGF) Spillerne flyttes fra Losby Gods til Quality Hotel Olavsgaard. Utover dette vil ikke arrangementet berøres av endringen.

 

– Dette er et veldig godt eksempel på viktigheten av gode samarbeid på tvers av klubbgrensene, uttaler generalsekretær Tor-Anders Hanssen i NGF.

 

Losby, Miklagard og Hauger har hatt et tett samarbeid i flere år, også på turneringssiden. Senest i 2010 overtok Losby et arrangement fra Miklagard. I år er det altså Hauger som sørger for at LET Access-spillerne får optimale forhold.

 

– Vi ønsker å tilby spillerne best mulig baneforhold. I år er det Hauger som kan by på dette, og det er naturlig å legge turneringen dit, sier daglig leder Per Kristoffersen i Losby GK som gleder seg til å arrangere Norgesmesterskapet for lag 20.-22. juli.

 

Hauger GK, som arrangerte Norwegian Challenge i 2011 og skal være vertskap for EM for herrer i 2013, hadde egentlig planlagt et ”hvileår” fra internasjonale turneringer.

 

– Vi hadde ikke planlagt for så store arrangementer i 2012, men med erfaringen fra fjorårets Norwegian Challenge og med god hjelp fra frivilligapparatet til Losby, skal vi være klare til å ta imot jentene i juli, sier daglig leder Øivind Bjerkeli i Hauger GK.

 

– – – 

 

 

Om Ladies Norwegian Challenge og LET Access

Ladies Norwegian Challenge er den norske turneringen i den europeiske turneringsserien LET Access Series. Turneringen spilles i 2012 på Hauger GK, og har en total premiesum på 25.000 euro. Ladies Norwegian Challenge samler de beste norske profesjonelle golferen på kvinnesiden i Europa.

 

LET Access er den offisielle rekrutteringsserien til Ladies European Tour, hvilket innebærer at de beste spillerne på LET Access Series automatisk kvalifiserer seg for Ladies European Tour påfølgende år.

 

Om Hauger Golfbane

Hauger Golfbane ligger på Slattum på Romerike nord for Oslo. Banen ligger sentralt plassert ved E6 og bare 20 minutter til Oslo sentrum og 20 minutter til Gardermoen. Banen er kupert, utfordrende og spennende for golfere på alle nivåer. Hauger Golfklubb ble stiftet i 1988, åpnet sin bane i 1996, og har siden den gang arrangert en rekke store turneringer, blant annet nordisk mesterskap i 2005, flere Norgesmesterskap og senest i 2010 Norgesmesterskapet for juniorer. Kjente golfnavn som Seve Ballesteros, Ian Woosnam, Retief Goosen og Pádraig Harrington har alle spilt banen. Hauger golfklubb har i dag 1200 medlemmer.

 

For mer info, se www.haugergolf.no