"Lefty" blir skatteflyktning?

- Jeg kommer til å måtte gjøre noen drastiske endringer, sier Phil Mickelson som følge av skattesystemet i California.

Publisert

Phil Mickelson startet sin 2013-sesong på PGA-touren med en delt 37. plass i helgens Humana Challenge. Etter å ha rundet av turneringen med en 66-runde, hintet 42-åringen til at det er store endringer på vei i livet hans.

– Det har vært en interessant off-season. Og jeg kommer til å måtte gjøre noen drastiske endringer. Jeg kommer ikke til å gjøre det umiddelbart, men jeg vil gjøre noen drastiske endringer, forklarte Mickelson diffust i pressekonferansen på PGA West i La Quinta.

Presset for nærmere detaljer om nøyaktig hva han mente, ønsket han ikke å røpe om han planlegger å flytte fra California.

– Jeg vet ikke nøyaktig hva jeg kommer til å gjøre ennå. Jeg vil nok prate mer i dybden om det etter Farmers Insurance Open neste uke.

Under pressekonferansen kom det frem at det som bekymrer Mickelson er skattesystemet i USA. Overklassen i California er blant de som blir hardest rammet.

– Grunnen til at det blir store endringer for meg er fordi jeg bor i området som blir påvirket både føderalt og av staten, og det fungerer ikke for meg akkurat nå.

Selv om Mickelson ikke ønsket å gå nærmere inn på detaljer, forteller han at han også vurderer å selge andelene sine i baseball-laget San Diego Padres.

Powered by Labrador CMS