I fjor var det Knut Børsheim som gikk på en bomtur i India og Avantha Masters , da han måtte reise slukøret hjem til tross for å ha rykket 20 plasser opp reservelisten gjennom uken. T

 

Torsdag var det dessverre Espen Kofstad sin tur til å lide samme skjebne

 

Losby-golferen var førstereserve til turneringen siden lørdag, og utrolig nok trakk ingen spillere seg fra turneringen siden da.

 

– Jeg er her i India, og er fortsatt førstereserve. Ganske utrolig at ikke listen har flyttet på seg siden lørdag, men det er sånn det er noen ganger. Jeg må bli her til den siste gruppen slår ut, og håpe på at jeg kommer med på et eller annet punkt i løpet av dagen!, skrev Kofstad på sin hjemmeside torsdag morgen 

 

Kofstad var for en uke siden nummer fire på reservelisten i India. På nettsiden sin skrev han at valget stod mellom å ta turen til India, eller Spania for mer trening.

 

– Denne helgen må jeg bestemme meg. Om jeg ikke reiser til India drar jeg til Spania for å trene og spille et par turneringer. Jeg jobber hardt med Mark om dagen, og alt føles ganske bra, men det er alltid godt å se Mark for å jobbe litt. Sakte utvikling er det som gjelder, og resultatene vil komme deretter!, skrev Kofstad.

 

Dermed blir Avantha Masters uten nordmenn i feltet. Turneringen er et samarbeid mellom European- og Asian Tour, og det er derfor det ble ekstra vanskelig å få en plass på startstreken. I følge Losby sine hjemmesider blir det nå en snartur hjem til Norge, før han nesten umiddelbart reiser til Spania for å trene med Mark Davies.

 

Også neste ukes Europatour-turnering ser ut til å bli uten Kofstad i feltet. Han er nummer 11 på reservelisten til Maybank Malaysian Open i Kuala Lumpur, og vil sannsynligvis ikke få spilt på Europa-touren igjen før Marokko i slutten av mars.