Selv om det nærmer seg to år siden Marius Thorp ga opp profflivet, er talentet langt fra vekk. Det viste han onsdag under en runde hjemme på Bærum GK i forbindelse med en turnering i herreserien.

 

Sportslig leder i Bærum Golfklubb, Jostein Trulsrud skriver på klubbens nettsider

 

– Marius ringte undertegnede og spurte om det var for sent å bli med på herreserien. Selvsagt fikk vi plass til Marius i et allerede sprengt startfelt. Det er jo nesten litt dårlig gjort, men Marius gikk da like så godt banen på utrolige 63 slag, noe som er ny banerekord da banen er endret både på hull 16 og 18 siden hans gamle rekord på 63 ble satt.

 

– Vi får jo bare håpe at vi ser Marius oftere på banen fremover, en slik runde må jo virke inspirerende. Han kan nok bli en hard nøtt å knekke for de andre deltakerne i herreserien i år!, avslutter Trulsrud på bmgk.no.

 

Den utrolige runden bestod av seks birdies på de første ni hullene, og tre birdies og en bogey på back nine, totalt åtte under par.

 

Les også: Marius Thorp tilbake på startstreken

 

Selv om bæringen har gitt opp satsingen, har ikke golfkøllene ligget i garasjen og støvet ned. I fjor var han å se i blant annet Norgescup på Nøtterøy og Norgesmesterskapet på Oslo GK, men utelukket samtidig overfor Norsk Golf at noe comeback var på trappene. Heller ikke nå ønsker han å prate om noe comeback.

 

«Det gjelder å hvile seg i form vettu. Gøy å spille litt golf igjen 😉 «, skriver Thorp i en tekstmelding til Norsk Golf