USA-kaptein Davis Love har anmodet Michael Jordan om å involvere seg i årets Ryder Cup for å støtte laget gjennom turneringen. Han håper at basketballegenden fra Chicago Bulls på 90-tallet kan bli en viktig motivator for de amerikanske spillerne som håper å ta tilbake Ryder Cup-trofeet etter mange år med europeisk dominans.
 
Tiger Woods er etter sigende en god venn av Jordan, og tror at han kan bli uvurderlig for laget.
– Han er en av de største idrettsmenn gjennom tidene. Han ønsker å være en del av golfsporten og dele sine erfaringer med oss. Det kan bli uvurderlig, sier Woods, ifølge HeraldSun.
 
 
Michael Jordan ble verdens største idrettsprofil da han dominerte i NBA på 80- og 90-tallet. Etter at han ga seg i 1998 var Tiger Woods en av de unge stjernene som snart skulle overta stafettpinnen som rollemodell for en hel verden.
Jordan har de siste årene brukt mye tid på golfbanen, og etterhvert har han blitt en habil golfer. Han er medlem i Medinah Country Club, klubben som arrangerer Ryder Cup.
 
– At han er en del av dette, er fantastisk for mange av disse gutta. Jeg har lært han å kjenne veldig godt opp gjennom årene. Jeg ser på han som en storebror, og jeg tar nok rådene hans for gitt. Hans nærvær kan bli en ekstra bonus for de som ikke kjenner han så godt, sier Woods.