Noen produsenter lanserer køller gjennom hele året og mener det er den store trenden i markedet. Nike er ikke kjent for å gjøre dette. Køllene de nå har vist vil utgjøre stammen for 2014, og vi forventer å kun se noen få tilskudd til familien.

 

VRS Covert 2.0 drivere, fairwaywoods og hybrider. Vi skriver det i flertall fordi alle kommer i den tilgivende Performance og Tour versjon. Justering med Flexloft er på plass i Tourkøllene men kun i driveren hos Performance. Standardskaft er Kuro Kage der Tour får et skaft som skal gi mindre spinn. Nike har fokus på bedre ballhastighet over større deler av slagflaten, slik vi ser hos mange av konkurrentene. De klarte dette veldig bra i årets Covert, versjon 2.0 blir nok ikke noe dårligere. Godt nytt for Nike at Rory McIlroy har falt for 2.0 allerede. Køllevalgene hans blir utvilsomt viktige for Nike i 2014.

 

Covert 2.0 Tour har sort såle med hvit cavity. 2.0 Performance har sølvgrå såle med sort cavity.

 

 

VR X3X Toe Sweep wedger og VRS Covert Forged jern ble også lansert men vi har ikke bilder av dem for øyeblikket.

 

Vi var veldig begeistret over årets RZN ball med sine fremragende prestasjoner og holdbarhet. I 2014 samler Nike ballene i RZN-familien. De får navnene RZN White, Black, Red og Platinum. Alle har den nye Speedlock RZN kjernen og alle har ulike egenskaper.

 

Platinum – Tourkontroll og moderat spin.
Black – Tourlengde og mindre spinn.
Red – Distanseball, fokus på lengde.
White – Distanseball med mykere følelse, for svinghastighet 95-100mph.

 

RZN White og Red har veiledende pris 350,-. Black og Platinum koster 480,-. For oss ser White ut som en lovende ball som vi skal se nærmere på når den kommer for salg 1.mars 2014.

 

 

 

 

Nike er gode på sko. Lunar Control er en viktig og suksessrik modell, men vi syns Lunar Clayton er den mest interessante nyheten. Tydelig Cole Haan inspirasjon og streetsåle med faste knotter. Absolutt en annerledes og spennende sko som går rett i strupen på ECCO Tour Hybrid.

 

 

 

 

Hyperadapt utvides med vindjakke. Regnjakken er et strålende produkt og vi har store forventninger til vindjakken.